Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Ще недавно телезірка приміряла на себе образи нареченої і цариці блиску, як тепер порадувала шанувальників милими знімками у сонячний день. Фотографії київської осені Катя опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Публікацію Катя Осадча підписала лаконічно: "Яка прекрасна осінь в цьому році! Сьогодні знайшла між справами годину часу і просто сама гуляла по парку. Прекрасна пора!". На фото співачка позує в простій джинсовій куртці під якою видніється біла футболка чи то кофта. Телезірка зробила такі звичайні повсякденні селфі без макіяжу і зачіски.

Крім фотографій самої Каті, серед фото є зображення пейзажів і жовтих листків. На одному зі знімків Осадча кокетливо причепила один жовтий кленовий листочок собі на кишеню куртки. Геолокація свідчить про те, що фотографії були зроблені в Києві.

Шанувальники в захваті від таких простих фотографій улюбленої телезірки. Адже всі звикли бачити Осадчу з яскравим макіяжем, в стильних нарядах і з модними аксесуарами на голові. А тут вона показала, як виглядає в повсякденному житті.

"Катя, вам відмінно без макіяжу", "Прекрасна пора, очей зачарування, шкода, що недовго", "Дуже красива", "Катя, чудово виглядаєте", "Катя, ви така красуня", "Приємно бачити справжню красиву жінку, бо так дістали вже відфотошоплені і замазані", "Ти дуже гарна навіть без тонн косметики", "Ви прекрасні", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше повідомлялося, що цариця блиску Осадча показала, як потрібно сяяти від щастя. Днями знаменитість красувалася в образі нареченої – у розкішному білому вбранні і милою капелюшку, а тепер і зовсім перетворилася на блискучу леді. Так, у своєму Instagram Катя Осадча опублікувала коротеньке відео, на якому вона дефілює в блискучій сукні в підлогу.

Нагадаємо, Осадча на безлюдному пляжі показала, за що її полюбив Горбунов.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Осадча показала свою справжню любов.