Нова українська комедія "Скажене весілля" виробництва "Прототип продакшн" і FILM.UA за підтримки Держкіно України встановила нові рекорди касових зборів серед художніх фільмів України.

Цю інформацію повідомили у прес-службі Державного агентства України з питань кіно.

"За два вихідні загальний бокс-офіс стрічки, що вийшла в широкий прокат 4 жовтня, склав 30 мільйонів 786 тисяч 504 гривні, а на широких екранах її вже подивилися 359 979 тисяч глядачів. Ці цифри стали абсолютним рекордом серед ігрових фільмів українського виробництва" йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Так, картині вдалося зібрати 17 мільйонів 674 тисячі 13 гривень протягом другого вікенду. Повідомляється, що її подивилася 201 тисяча 556 глядачів. Вперше в історії сучасного українського ігрового кіно на другий тиждень прокату зростає кількість проданих кінотеатральних квитків.

Нагадаємо, в четверг, 4 жовтня, в Києві відбулася прем'єра української комедії "Скажене весілля". Показ відбувся в столичному кінотеатрі "Київська Русь". Захід відвідало багато українських селебрітіз.

Комедія "Скажене весілля" – це український повнометражний фільм, режисера Влада Дикого і дебют відомого українського шоумена Юрія Горбунова в якості продюсера. У фільмі знімалися Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян і Олександр Бегма.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", більше всіх блищала на показі фільму відома українська телеведуча Катя Осадча. Воно й не дивно, адже її чоловік – успішний телеведучий Юрій Горбунов дебютував як продюсер повнометражного фільму. Для походу в кіно Катя обрала вбрання, який ЗМІ вже охрестили як "образ нареченої".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у фільмі розповідається про те, як директор провінційного краєзнавчого музею Василь Середюк забезпечив своїй дочці навчання у Франції. Вона зустріла хлопця, який зробив їй пропозицію.