Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, що збирається відлітати, але куди саме - не сказала. Так, знаменитість виставила чорно-білий кадр, позуючи з чашкою чаю в теплому пуховику і сонцезахисних окулярах.

"Доброго ранку! Всім гарного дня! ✌️А ми полетіли. #шоудива #зустрічайте", - лаконічно підписала кадр Лорак. Фолловери ж взялися коментувати: "Який неохайний вигляд! Скажіть своїй діві, що люди не вміють літати, а то полізе зараз у вікно літати, ходи потім збирай її на астафальті", "Куди це ви? не їдьте..", "Секюріті....;)", "Жаба така стара Лорак! 😂😂😂".

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.