Екс-учасниця російського реаліті-шоу ДОМ-2 Ольга Жарикова потрапила в аварію 16 жовтня. Про це через добу дівчина повідомила в своєму мікроблозі.

"Не встигла загальмувати... Попереду їхала машина і різко вирулила вправо, а я не змогла. Завжди вирулювала в складних ситуаціях, але не вчора. Була температура, і це не виправдання", - повідомляє Жарікова.

На момент зіткнення дівчина була пристебнута, що допомогло їй уникнути по-справжньому страшних наслідків.

"Нормально, жива, відбулася синцями і розбитим носом. Головне, що в другій машині, всі цілі", - продовжує Ольга.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Випереджаючи питання, Жарикова запевнила своїх підписників, що не була за кермом мобільним телефоном, який під час зіткнення заряджався на сусідньому сидінні. Також екс-учасниця повідомила, що не отримає компенсації за розбитий вщент бампер від страхової компанії, так як є винуватицею ДТП.

Раніше ми писали, що 12 жовтня, стало відомо, що владі Москви перейде нежитлова будівля площею 72 квадратних метри, де знімають скандальне реаліті-шоу "Дом-2".

Так, департамент міського майна Москви видав наказ про вилучення ще одного будинку на земельній ділянці ТОВ "ЄТК-інвест". Відповідний указ про вилучення опубліковано на сайті столичного мера і уряду.

Також ми повідомляли, що 37-річний епатажний екс-учасник шоу "Дом-2" Гоген Солнцев, нарешті, показав фото своєї 63-річної дружини Катерини Терешкович після пластичної операції.

Катерина на фото виглядає прекрасно, цим зруйнувала домисли про невдалу операцію. Навіщо 63-річна жінка зважилася на такий небезпечний процес? Звичайно ж заради любові. Її молодий чоловік вимагає відповідати, хоч щосили і сурмить, що рішення Катюша прийняла сама.

Останні кілька тижнів в мережі ходили чутки про те, що жінка спотворила себе пластикою, так як про неї не було ніяких новин, і Гоген не показував дружину на фотографіях в соціальних мережах.

Нагадаємо, культовий проект "Дом-2" залишиться без даху.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Дом-2 переїжджає, що стане з культовим проектом?

Знай.uа писав, що популярне реаліті-шоу "Топ-модель по-українськи" 5 сезон - вийде на екрани вже зовсім скоро.