Павло Зібров - естрадний співак, колоритний композитор і професійний музикант, який представляє собою цілу епоху. На відміну від побратимів по ремеслу, розквіт творчої кар'єри яких давно згас, Павло, навіть через 40 років на сцені зміг наздогнати і досягти успіху в сучасному шоу-бізнесі. Кожна пісня Зіброва - про любов до жінки, тому відомий шанувальник прекрасної половини, який очолює «Партію любителів жінок», Зібров зараз - центр уваги не тільки жінок бальзаківського віку, а й молоді. Зоряний баритон, Народний та Заслужений артист України, автор безлічі альбомів, 14 кліпів і десятків пісень, веде особистий влог «Зібрембо» на ютубі і активно відвідує світські вечірки, вливаючись в маси сучасними ритмами оригінальних нових пісень.

Павло Зібров

«В чому ж, на мою думку, феномен Павла Зіброва? В щирості душі, в тому, що природа дала йому красу і зовнішню, і внутрішню, в тому, що талант його від Бога, матері і землі української. Я в перший раз побачив його юнаком з вогнем бажань в очах. І зараз, коли Павло вже дорослий, змужнілий, мені все ж таки віриться, що той маленький принц ніколи не покине планету його душі, планету, де королевою - Пісня», - висловлюється про Павла поет Юрій Рибчинський.

Біографія

Павло Зібров, майбутня яскрава зірка естради, народився 22 червня 1957 року в Вінницькій області, в селі Червоне - колишній садибі князя Остолопова. Батьки артиста познайомилися в повоєнні часи, одружилися, коли мамі було за 30, в сім'ї було двоє дітей - Павло і Володимир (1954 року народження). Про батька хлопчика, Миколу Івановича, відомо, що він був майстром на всі руки, відомим на все село, за національністю росіянин, і помер, коли Павлу було дев'ять років. Він був десантником і два рази потрапляв в полон, в чергову втечу він сховався в барлозі в лісі, де харчувався пару днів переможеним ведмедем, а потім добрався до села і його там зустріла дівчина, яка згодом стала дружиною. Батько був донором, часто здавав кров, і під час чергової здачі в Воронезькій області йому занесли інфекцію і він помер від зараження. Мати, напівчешка-напівукраїнка Ганна Кирилівна, народила Павла пізно, на 38 році життя. В роду Павла були словаки, росіяни, українці та болгари, тому говорити про національність артиста однозначно досить складно. Анна працювала вчителькою російської мови в школі, і саме вона змогла прищепити дитині любов до українських пісень, рідної країни і народу.

Павло з сім'єю, братом і батьками

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Хлопчики, Володимир з Баянчик і Павлик з бубінцем (який зберігся у артиста досі), в ранньому дитинстві проявляли свій музичний талант, особливо, могли їм похвалитися і розважити публіку на різних народних святкуваннях в своєму селі: Великдень, Новий Рік, Різдво. Сім'я була досить обдарована - тато грав на балалайці, мати віртуозно виконувала на гітарі і гарно співала. Щоб старший син навчився грати на баяні, мама, Ганна Кирилівна, возила дитину до вчителя за 30 км, до районного центру Гайсин. Молодшому синові пощастило більше, в його рідному селі Червоному з'явився викладач, з яким Павло займався два рази в тиждень, паралельно відвідуючи звичайну сільську школу.

Мати найбільше на світі хотіла, щоб її діти стали артистами, тому старший син, Володя, вступив до Московського військово-музичного училища, а Павло потрапив до Києва, де він був зарахований поза конкурсом на струнний факультет з класу контрабаса в музичну спецшколу-інтернат ім. Лисенко. Спочатку він повинен був освоїти інший інструмент - віолончель, але через брак хлопчиків і дефіциту дітей в класах інтернату, його перевели на контрабас. Сьогодні Ганні Кирилівні Зібровій є чим похвалитися - два сина, заслужений діяч мистецтв України і народний артист України, та п'ятеро онуків.

Брати Павло і Володимир з мамою

Кар'єра

Під час навчання в музичній школі, дітям прищеплювали любов до класики: Чайковському, Рахманінова, Моцарта. Але юнаки підліткового віку були шанувальника Бітлз і Чикаго, тому вони репетирували улюблену музику окремо від навчання, в підвалах і ЖЕКах. Тоді ж, в дев'ятому класі, і з'явився вокально-інструментальний колектив, створений любителя естради, який включав клавіши, барабани, гітару, бас-гітару, віолончель. Юні аматори виконували виключно те, що написали і саранжировали самостійно. Незабаром, у ансамблю з'явилася своя програма, і вигравши тендер, вони почали виступати на найпрестижнішому танцполі в Будинку культури авіазаводу. Дуже скоро група стала популярною, їх почали запрошувати з сольними концертами в Київський політехнічний інститут, будівельний інститут і університет, автодорожний інститут, а також в табори, вони виступали в «Сосновому бору», «Антеї», «Сході».
Незабаром у обдарованого ансамблю, що складається з 12 чоловік, з'явилися перші гонорари - близько 100-150 карбованців одержував кожен музикант. Слава про групу почала розлітатися, і незабаром хлопці вийшли за межі Київської області, виступи проводилися в Житомирській і Чернігівській областях. Команда виступала на заходах і сімейних святах, а гроші витрачали на інструменти, тому до одинадцятого класу вони змогли зібрати пристойний інвентар: гітари, йоніка, барабани і підсилювач з колонками.
У 1975 році колектив із шести чоловік виступив на республіканському конкурсі в Керчі. На ньому брало участь лише 6 осіб, так як грошей на квитки для всіх не вистачило, які змогли завоювати четверте місце і стати дипломантами. В покарання за таку солодку перемогу, але втечу з інтернату на цілих шість днів, від директора хлопчики отримали стрижку налисо. На той момент було дуже модно носити довге волосся, і вердикт директора був досить жорстоким, але хлопці, проте, стали популярними і уславилися сміливими героями в спецшколі.

Юний Зібров був шанувальником Бітлз і Чикаго

Незабаром естрадна група випускників, яка вже отримала горду назву «Явір» виступила в рідній школі, зібравши публіку в 400 чоловік і, з благодійним грандіозним концертом, в консерваторії, котрі принесли повний аншлаг. Це був грандіозний, але останній виступ, по закінченню школи діти роз'їхалися по своїх містами і група розпалася, а Зібров вступив до Харківської консерваторії. З місцевими митцями Павло виступав на весіллях, підробляв у ресторанах. Серце і душа Зіброва тягнули до рідного Києва, тому через деякий час він перевівся до Київської консерваторії ім. П. І. Чайковського. Там Павло зустрів свою першу справжню любов. У класі фортепіано, молодше курсом, вчилася Тетяна, з якою Зібров заручився через рік. У 21 рік Павло влаштувався на першу роботу в інститут ядерних досліджень, на посаду хормейстера. Незабаром на аналогічну посаду запросили молодого парубка на фабрику «Киянка». Одночасно з цим Зібров брав участь в оркестрі танцювального ансамблю «Горлиця», в складі якого гастролював за кордоном, відвідавши Польщу, Словаччину, Німеччину.

З 1979 року працював в Державному естрадно-симфонічному оркестрі. Життя Павла Зіброва було розписане по годинах: заняття в консерваторії, два рази на тиждень фабрика і інститут, оркестр, а у вихідні - весілля та ювілеї. Павло став досить професійним оркестровщиком, навіть був запрошений в 1988 році на конкурс молодих виконавців країн соціалістичної співдружності, який проходив в Ялті. Через постійну роботу і відсутності в сім'ї, через чотири роки після весілля, шлюб розпався. У Павла вже народився син Сергій, якому на момент розлучення батьків було всього 2 роки, він залишився з мамою.

Після успішного закінчення в 1981 році оркестрового факультету Київської консерваторії, Павло потрапив на службу в армію, в 23 роки він опинився в Афганістані. По приїзду на батьківщину, Павло вирішив серйозно зайнятися вокалом, тому вступив до Київської консерваторії вдруге, майже в тридцять років. Перші кроки сольної кар'єри молодого артиста почали давати плоди: він став переможцем і отримав першу премію радіоконкурсу «Нові імена». Далі він пройшов відбірковий тур і був запрошений на заключний концерт Всесоюзного конкурсу «Нові імена» в Москві, де зайняв 4 місце.

Павло Зібров на службі в армії

З Москви Зібров повернувся зіркою. В цей час він приступив до роботи в Державному естрадно-симфонічному оркестрі України, де з контрабасиста його перевели в ранг соліста. З ансамблем військової пісні і танцю Павло відвідав Париж, де варив борщ в раковині і розігрівав тушонку кип'ятильником, але від Франції був в захваті. Наступним пунктом призначення була Канада, де Павло купив собі синтезатор, який є у артиста досі і всі пісні були написані саме на цьому інструменті.

По поверненню Павло Зібров вирішив, що настав час починати сольну кар'єру. У 1993 році були написані шлягери «Білий цвіт на калині» і «Як побачу рідну хату», які підкорили слухачів. Пісня «Білий цвіт на калині» написана Остапом Гавришів, який створював хіти для українських зірок. Цікаво, що композицію Павло виміняв у автора на пляшку горілки «Столичної». Вже через тиждень вона щосили лунала на радіо і телебаченні, її слухали в ресторанах і на танцмайданчиках. Наступним кроком у становленні артиста став дует з Аллою Кудлай, досить відомою народної співачкою України, для їх репертуару Павлом були написані хіти «Полюби мене», «Серед білого дня», «Я і ти», знімалися кліпи.

Знімок артиста на початку кар'єри

Через рік Павло створив власну концертну програму і почав гастролювати, з часом збираючи команду кращих фахівців у своїй галузі: конферанс Валерій Астахов, звукорежисер з національного палацу «Україна», барабанщик з «Горького Парку», шоу-балет «Хрещатик» під керівництвом хореографа Бориса Борисова, поет, сценарист та режисер Петро Мага, художник по світлу Вадим Ситніков, вокалісти та музиканти - власний Театр Павла Зіброва, де сам він став директором і художнім керівником. При Театрі була організована музична група «Хрещатий яр», на чолі з Олегом Шаком. Виконавчим директором став колишній Художній керівник і головний диригент Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, Заслужений діяч мистецтв України, Володимир Зібров. У театрі створені всі умови для творчої роботи - це просторий балетний клас, студія звукозапису, відеомонтажна студія, арт фото-, відеостудія, потужний професійний концертний звук, концертне світлове обладнання, мобільна сцена, гастрольний транспорт.

У 1993 році Павлу Зіброву було присвоєно звання Заслуженого артиста України. Сміливий Зібров був першим україномовним естрадним співаком, який виступив і підкорив Схід країни: Донецьк, Луганськ, а також Запоріжжя, Дніпропетровськ. Ім'я Зіброва стає широковідомим, пишні вуса і оксамитовий баритон підкорюють сотні українок по всій країні.

Обкладинка колекційного зібрання CD

Павло самостійно пише пісні, які максимально життєві й душевні, але є кілька творів, написаних в колаборації. Так, наприклад, зі Степаном Галябардою вони створили популярні композиції «Осінні вітражі», «Стрілецький романс» і «Весна, полковнику, весна», присвячену старшому братові співака. З автором Рибчинським, який пізніше став хрещеним батьком дочки Павла Діани, Зібров подарував світові хітові пісні «Снігова королева», «Хрещатик» і «День народження». Саме Рибчинський навчив Павла грамотному написанню пісень.

Обкладинка альбому «Дивна любов»

Популярність Зіброва росла з геометричною прогресією, він давав по 40 живих концертів на місяць, навіть був запрошений в адміністрацію Президента, де разом з Леонідом Даниловичем Кучмою в дуеті виконав «Гори, гори, моя звезда». З 1994 по 1996 виходять топові диски артиста «Хрещатик», «Я чекаю тебе», «Душі криниця», «Блудний син», «Очі дівочі». І тільки 26 грудня 1996 Павло Зібров отримав звання Народного артиста України. Творчий колектив Павла Зіброва організував дев'ять шоу-програм, презентованих в Національному палаці «Україна». Після 1996 року виконавець випустив понад десяток дисків, які публіка сприйняла на ура.

Жінки Павла Зіброва

«Не треба кольє за 5 тис. доларів - досить булочку спекти, салат нарізати, слово приємне сказати», - говорить про залицяння досвідчений народний артист.

Ефектний чоловік завжди був дамським угодником, і є одним із засновників, в числі Юрія Рибчинського та Михайла Поплавського, і Президентом Всеукраїнського громадського об'єднання «Партія шанувальників жінок». Партія діє вже десять років і включає в себе 16 тисяч активістів, виключно чоловіків. Про діяльність організації Павло говорить: «А чим ми займаємося? Ми допомагаємо жінці розкритися в усіх сферах. У спорті, мистецтві, політиці. Мені здається, занадто мало представниць прекрасної статі займається громадянської роботою. Жінка - вона захисниця, мама. Вона не допустить, щоб щось було погано, не так».

Зібров - романтик і шанувальник жіночої краси

Павло Зібров - незаперечний романтик і шанувальник жіночої краси, котрим присвячується майже вся творчість особистості. Жінки стали головним каталізатором створення пісень і написання віршів.

  • Юля Пантелят. З дівчинкою Паша познайомився в інтернаті, в 3-4 класах, кожен день вона проявляла симпатію і ділилася з хлопчиком бутербродами.
  • Балерина Світлана. У восьмому класі Зібров зустрів майже фатальну свою любов, вона була тендітна, красива, витончена. Павло намагався привернути увагу дівчини, начищав туфлі до блиску і прасував штани до гострих стрілок. І незабаром Світлана закохалася, але зовсім не в нього, а в кращого друга. В той момент Паша усвідомив серйозність обставин, як відданий романтик страждав від нерозділеного кохання, мучився, писати вірші коханій і незабаром був відрахований через неуспішність. Любов як рукою зняло, коли про відрахування дізнався Володимир, який влаштував брата назад і надавав по шиї.
  • Під час навчання в Харківській консерваторії, в транспорті по дорозі в студмістечко, трапився ексцес: п'яні хлопці почали чіплятися до дівчини, і Зібров заступився, за що отримав кастетом по пальцях. Як свого рятівника дівчина запросила відважного хлопця до себе, перебинтувала зламаний палець, напоїла чаєм, потім горілкою. Але роману у них не вийшло, молоді люди залишилися хорошими друзями, так як її хлопець служив в армії. Два тижні він проходив в гіпсі, про героїчний вчинок Зіброва навіть написали в місцевій газеті.
  • Перша дружина Павла Зіброва, Тетяна, була дівчиною кращого друга хлопця. Молоді люди познайомилися під час навчання в Київській консерваторії, вона була роком молодше і грала на фортепіано. Незабаром між ними зав'язалися відносини, і через рік, пара побралася. Незабаром у них з'явився син Сергій. У той час Павло активно працював над своїми піснями, працював на фабриці і брав участь в оркестрі, не приділяючи належної уваги сім'ї. Дружина працювала в капелі бандуристів викладачем, і незабаром пішла від музиканта до свого учня Костянтину, поки чоловік був у армії, і забрала дитину, коли Павлу було 27 років.
  • Наташа з Парижа. З Наталею Павло познайомився в складі ансамблю військової пісні і танцю, під час виступу в величезному залі Паризького конгресу. Вона була полтавчанкою, яка вийшла заміж на француза капітана поліції і переїхала в Париж. Після виступу Наталія, Павло і його товариш і друг Сергій Бондаренко, соліст Української оперети, розтинали вузькі вулички Парижа, а на ранок прокинулися від аромату свіжих пампушок і справжнього українського борщу, яким пригостила їх Наташа.

Сім'я

У 1992 році на творчій зустрічі поета Миколи Луків, Павло познайомився з чарівною дівчиною, яка виявилася Радником з питань зовнішньоекономічних відносин при президенті Кучмі, сібірянкою на ім'я Марина (25 серпня 1959 року). Як і Павло, вона була в розлученні, і після загальної вечірки і танців, артист зрозумів, що їй належить його серце. Женихався і залицявся він два роки, співав романси, дівчина і розтанула.

25 серпня 1994 року вони одружилися і вже 24 роки як разом. У день народження Марини, Павло розбудив дівчину з шампанським і великим букетом квітів, і в свої 37 років запропонував коханій вийти за нього. Тоді Московський РАГС (зараз Голосіївський) розташовувався в будинку навпроти квартири на Горького, в якій жили Павло і Марина разом з її тринадцятирічним сином, тому закоханий чоловік заздалегідь домовився зі знайомою Наталею, директором закладу, і через дві години вони стали чоловіком і дружиною. Для посилення ефектності заходу, Павло навіть замовив свою пісню на радіо для нареченої «Я хочу так тебе кохати». На весіллі був присутній тільки один гість, друг Зіброва, Валерій Астахов, щоб зробити весільні фото.

Павло і Марина Зіброви

У Марини був син він першого шлюбу, Олександр 1982 року народження, який став прийомним для Павла. А щоб з'явилася донька, дружина Марина, «окільцьований птах», зажадала вінчання, яке відбулося 19 вересня. Повінчав подружжя Агафангел - спатковий священик, з ним Павло вчився разом в музичній школі імені Лисенка. У подружньої пари довго не було дітей, вони навіть зверталися до народного цілителя Ідріса Казімі, який дав їм заговореної води, її потрібно було пити і чоловікові і дружині, і записку. Незабаром після цього Марина завагітніла, а на балконі у сімейства Зібрових оселилися голуб і голубка. А коли у дружини почалися перейми, і Зібров дзвонив в пологовий будинок, щоб викликати швидку, йому довелося співати, щоб довести, що це не розіграш.

21 грудня 1997 Павло Зібров став батьком, дочку назвали, як принцесу, Діана. Хрещеним дівчинки став близький товариш співака, поет Юра Рибчинський. У два місяці у дівчинки вже була коляска Pierre Cardin з Франції і няня, яку на прогулянках супроводжувала охорона. Дівчинка росла артистичною, і, звичайно, мріяла стати як тато, артистом. Після народження дитини композитор написав дві гучні пісні «Даю вам слово» і, з Миколою Щуром, «Женщина любимая». На останню пісню кліп знімався на плівку «Кодак», зайняв п'ять бабин і коштував артистові 21.6 тисяч доларів. Після заміжжя Марина кинула пост в Союзі промисловців і зараз працює директором, режисером і художником по костюмах в театрі Павла Зіброва.

Архівне фото сім'ї Зібрових

Зараз Діана, єдина дочка Зіброва, бакалавр Інституту міжнародних відносин факультету «Міжнародна інформація». Вона пише вірші, сценарії, закінчила дикторський курси і прагне потрапити на велику сцену. Також дівчина знімається для глянцю, в якості моделі Діана Павлівна відвідала Францію, Монте-Карло і Італію. Дівчина вже більше року перебуває у відносинах з Андрієм Іщенко, колишнім коханим Наталі Ворони, екс-дружини Нестора Шуфрича. Андрій з дитинства був фанатом Зіброва, відвідував його концерти, а також ходив на курси вокалу від метра.

19-річна Діана Зіброва

Спеціально для шестидесятого ювілею Павла під назвою «В епіцентрі кохання», поет Петро Мага написав пісню «Розмова з батьком», її Зібров виконав у дуеті з дочкою, яка також була ведучою концертної програми. На грандіозному концерті в київському Палаці «Україна» виступили популярні вітчизняні зірки: Ірина Білик, Оксана Білозір, «ТІК», Таїсія Повалій, Гарік Кричевський, Володимир Гришко, прикрашала своєю присутністю відома балерина і близька подруга Анастасія Волочкова.

Ювілейний концерт Зіброва в Києві

Павло Зібров був одним з найнесподіваніших і епатажних учасників топового танцювального конкурсу України «Танці з зірками», йому передала естафету учасниця шоу Оксана Марченко. Партнеркою легенди української музики стала криворожанка Марія Шмельова. За лаштунками весь період участі в шоу, Павла підтримувала його родина: дружина Марина і дочка Діана. Пара Зіброва і Шмельова покинула проект після гарячого але невдалого танго в третьому випуску.

Співак на танцювальному конкурсі «Танці з зірками»

Вуса

«Розповідаю, чому у мене такі пишні вуса. Я раз у квартал роблю спеціальні примочки: часник, цибуля, запашний горох, перець, лавровий лист, подрібнюєш все. І на спирті або на самогонку наполягаєш. Робиш такі примочки, і тоді вони густі, пишні ростуть », - розкриває секрет Павло.

Легендарні вуса Зібров збривав два рази в житті

Такі впізнавані вуса Зібров з шістнадцяти років за все своє життя зголив тільки два рази. У перший раз довелося їх прибрати в армії, а другою причиною стала дорога дружина. Дивний подарунок, який чоловік зробив на тридцятип'ятиріччя, дружина Павла Зіброва не оцінили. Вона була у від'їзді, і він зустрічав дружину з потяга, Павло подав руку жінці, а вона його навіть не впізнала, настільки велика різниця була! А після того, як дізналася в чоловікові свого, довго злилася і не розмовляла, співак спав на кухні, а дружина навіть не віталася з ним! Більше він не допускав такої фатальної помилки.

Про свої легендарні вуса сам Зібров каже: «Мої вуса - це передавачі, і саме в них приходить інформація, а пісні народжуються, коли вуса ворушаться. Зголиш їх - і все, голос звучати не буде, пісні писатися перестануть, імпотенція нападе. Тому я б застрахував вуса на максимальну суму! Вуса допомагають в любові, в сексі, в житті. Це я відверто кажу. І в ліжку особливо. Дівчатам - це масаж. Лоскотно. Скрізь. Скрізь, де вони можуть працювати, це лоскотно і приємно».

Вуса Павла допомагають йому в сексі

Цікаві факти

  • Курити Зібров спробував в п'ять років: поцупив у тата пачку сигарет «Північ» і розкурив їх з братом Володимиром.
  • Павло видав дві книги: збірник текстів пісень «Я чекаю тебе» в 1995 році і автобіографію «Дозвольте з Вами познайомитись» в 2000 році.
  • Після концерту Зібров любить поласувати гамбургером з Макдональдса.
  • Музикант в 2017 році знявся в романтичній комедії «Інфоголік» режисерів Валентина Шпакова і Владислава Климчука, знятий на замовлення телеканалу НЛО TV, спільно з Idea Production, студією «Мамахохотала» і Multi Media Distribution де зіграв в ролі камео.
  • Хобі артиста - рибалка і подорожі.
  • Під час гастролей зі співачкою Аллою Кудлай на початку кар'єри, артисти виступали для співробітників м'ясного комбінату, і в якості гонорару їм піднесли цілу свиню, а на аналогічному концерті на птахофабриці їм вручили 500 яєць.
  • У кліпі на пісню Зіброва «Олександра» знялася російська актриса театру і кіно Олена Корікова.
  • Секс-символ, на думку Зіброва - Ірина Білик.
  • Павло був ведучим «Караоке на майдані» для тих, кому за 30, яке проводилося в центрі Києва.
  • У співака є домашній улюбленець - вівчарка Габріелла.

Домашній улюбленець співака - вівчарка Габріелла

  • Артист любить барбекю: риба, м'ясо, овочі.
  • Щоб уникнути нав'язливих шанувальників, на прогулянку з дружиною співак виходить виключно вночі.
  • Павло 15 років займав посаду викладача кафедри естрадного співу в Київському національному університеті культури і мистецтв, після чого пішов через те, що занадто багато студентів надходили по блату, а не через старання і талант, але виконавець продовжує давати приватні уроки.
  • Кращі хіти Зіброва: «Хрещатик», «Жінка Улюблена», «Олександра», «Посвята Жене», «Я чекаю тебе», «У нас є всі!».
  • Павло Зібров брав участь в гумористичному телешоу «Ліга сміху» в якості запрошеної зірки.
  • 26 вересня Зібров презентував нове відео на пісню «Викрадена», яка зірвала рекордні 260 тисяч переглядів, опинившись на другому місці в трендінг Youtube.
  • Продюсери «Голос країни 6» запросили артиста на проект, щоб розіграти суддів. Зібров виконав арію Містера Ікс з оперети угорського композитора Імре Кальмана «Принцеса цирку», але відбір він не пройшов.
  • У вільний час естрадний співак вважає за краще слухати джаз, а улюбленими музичними колективами вважає Чикаго, Beatles, Queen.
  • Улюблене місце для прогулянки музиканта - київський парк ім Т. Шевченка.
  • Краща співачка, на думку Зіброва - Таїсія Повалій.
    Зібров брав участь в реп-баттлі з виконавцем DZIDZIO: «Мої вуса, синок, росли ще у яслах. А твоя борода трімається лиш на соплях», - заявив Зібров молодому співакові.
  • Якось раз, Павло відкупився від міліції за водіння у п'яному вигляді автографом на диску.

З Віктором Павліком на рибалці

Є ще порох в порохівницях

Незважаючи на кар'єру, довжиною в десятки років і поважний вік, хітмейкер Павло Зібров не збирається пасти задніх! Носій національно культури впевнено освоює сучасну інформаційну еру, у нього є свій офіційний сайт, він веде YouTube-канал під ім'ям ZIBREMBO і записує сучасні ролики. Прекрасним прикладом тому служить трек «Мертві бджоли», написаний спільно з діджеєм Julik, на який артисти навіть зняли кліп.

Оновлена пісня «Мертві бджоли»

Починаючи з 1994 року, Зібров випустив 22 диска, і його кар'єра на цьому не закінчується! Зараз музикант не залишається в тіні продовжує активно працювати, пише пісні і бере участь в зйомках популярних телепроектів: виконавець танцював вальс на паркеті «Танців із зірками», відповідав на відверті запитання на програмі Наталії Гаріпова і «Без краватки», брав участь в КВН, заспівав на пісенному конкурсі «Голос країни», і продовжує отримувати безліч пропозицій для участі, ні на крок не відстаючи від часу.

Фото

Сімейство відпочинку з Волочковою в Туреччині

Павло був учасником шоу «Голос країни 6»

Ретро-знімки до альбому «У нас є всі»1997 року

Зйомки в молодіжній комедії «Інфоголік»

Артист на шоу «Голос країни»

Дует з українською співачкою Іриною Білик

Дочка народного артиста Діана з хлопцем

«Ліга Сміху» 2016, Третій півфінал

Павло Зібров та Марія Шмельова

Відео

Ретро кліп 1994 року, знятий на столичному Хрещатику

Хайп року: пісня Павла Зіброва «Мертві бджоли», написана 25 років тому, на новий манер в дуеті з Julik.

У головній ролі кліпу Зіброва «Викрадена» грає його дочка - Діана.

Музичний фільм 1990 року зі участю Павла «Спогад».

У танцювальному шоу Павло виступав разом з чемпіонкою України зі спортивних бальних танців - Марією Шмельовою.

Відео з виступу на ювілейному концерті в Києві.

RnB-ролик від студії «Мамахохотала» за участю Плюшевого Брукліна і Павла Зіброва.

Новини

Раніше Znaj.ua показував, як Зібров приміряв образ Дамблдора.

Зібров розповів Znaj.ua, чому олігархи закидають його грошима.

Znaj.ua з'ясував, що у Зіброва є щось важливіше й дорожче, ніж вуса.

Znaj.ua раніше показував, що зробили Астаф'єва та Камінська легенді Зиброву.

Зібров здивував читачів Znaj.ua, чим він заразився від Волочкової.

Посилання

Офіційний сайт
Інстаграм
Фейсбук
Вконтакті
Ютуб