Не все так просто у зірковій родині російського коміка Максима Галкіна та співачки Алли Пугачової. Останнім часом плітки про зраду чоловіка, версія щодо розлучення пари добряче підкосили артистку.

Втім, якщо зазирнути у минуле, помітимо багато цікавих речей, з яким можна зробити єдиний висновок: Примадонна справді володіє дечим значно більшим, аніж сотні моделей, на яких задивлявся її обранець.


Пугачова та Галкін: невідома історія кохання

Алла Пугачова та Максим Галкін


Не можна не згадати і про складний характер Алли Борисівни та її практично надлюдські здібності. Приміром, концертного директора Олега Непомнящего дуже дивувала її поведінка:

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"Вона могла зняти головний біль дотиком рук", - говорив він в коментарі місцевим ЗМІ.

Алла Пугачова


Більш того, Примадонні було досить порахувати до 30, аби у зламаній машині знову запрацював двигун. Збіг, чи ні, зараз вже ніхто не задається цим питанням. Могла навіть передбачити цунамі, як було під час поїздки до Владивостоку. Тоді ніхто не повірив, а вже наступного дня слова підтвердилися.

Алла Пугачова


Так само, владною і дещо жорсткою, вона була у стосунках. Хоча на поступки йти завжди була готова, якщо чоловік поруч із нею справді того вартий:

"Якщо я полюблю, ніхто не зможе відмовитися від такої любові. Іноді я розуміла, що ця людина не зможе бути зі мною довго, але раділа кожному дню. Звичайно, як і всі жінки, хотіла вийти заміж один раз і назавжди, але ... видно, не судилося".

Алла Пугачова


Перше враження від зустрічі із Пугачовою у молодого гумориста Максима Галкіна було досить суперечливе: звісно, він неодноразово вдало її пародіював, а тут жива легенда стоїть поруч із тобою, та ще квіти погодилася взяти.

Алла Пугачова

Він помітив ластовиння на обличчі артистки, невеликий зріст і гарну зачіску, одразу подумки назвавши Аллу Борисівну красунею. За рудий чубчик їй справді багато чого пробачали: колеги, рідні та кохані, злитися довго на Примадонну не міг ніхто.

Алла Пугачова та Максим Галкін

"Я - обрана, надіслана на Землю звідти, з космосу", - так коментувала Пугачова свій успіх пресі.

Алла Пугачова та Максим Галкін


І якщо Кіркорову діставалося від неї, відчитувала "вчительським тоном", як він сам іронізував згодом, то з Галкіним все вийшло зовсім інакше. Максим став для неї добрим другом, непомітно і швидко перейшовши на "ти":

"Рідко хто зі мною переходить на "ти", - сміялася Пугачова і потайки раділа.

Алла Пугачова і Максим Галкін

У ньому вона вперше відчула людину, рівну собі за ступенем свободи поведінки.

Дивіться: Пугачова і Галкін з дітьми вибралися з замку на прем'єру мультфільму

Він перед нею не стелився, йому від неї нічого не було потрібно. Подейкували, що заради нього артистка кардинально змінила репертуар та імідж, новий роман додав в її музику та стиль трохи року та молодіжного епатажу.

Алла Пугачова та Максим Галкін

Як зазначав її близький друг, колега по сцені Володимир Кузьмін, Пугачова за своє життя багато кому допомогла: комусь фінансово, іншим морально.

А от для Галкіна вона не хотіла давати виключно вигоду, він на естраді виявився самостійною одиницею, при чому досить успішною.
Поступово ці дружні відносини перейшли в щось більше.

Алла Пугачова та Максим Галкін

Після смерті батька Максима, у 2002 році, страшна хвороба звалила з ніг і маму.

Дивіться: Примадонна з дітьми

Поруч не було практично нікого, окрім Пугачової. Вона їздила з ним на операцію до Ізраїлю, але, на жаль, у 2004 році Наталії Григорівни Галкіної не стало.

Алла Пугачова та Максим Галкін

Попри різницю у віці - 27 років, - у Пугачової і Галкіна багато спільного. І хоча дехто досі впевнений, що пара розлучиться, краще не поспішати із висновками.


Дивіться: таємниця Пугачової та Галкіна


Нагадаємо, розкрито найбільшу таємницю зіркового сімейства Пугачової та Галкіна.
Як повідомляв Знай.ua, оприлюднено невідомі подробиці про Юлію Барановську, ймовірну коханку Галкіна.
Також Знай.ua писав, Кіркоров і Басков опинилися в епіцентрі скандалу.