Буквально нещодавно спливла новина про другу вагітність скандальної російської телеведучої та журналістки Ксенії Собчак.

Ксенія Собчак

Однак фанати помітили, що через другу вагітність Ксенія поводиться досить дивно - вона вбирається у жахливі наряди, вживає алкоголь, впадає в депресію і навіть виявляє лесбійські пристрасті.

Чергове фото телеведучої знову здивувала і не на жарт розізлило підписників шокуючим несмаком, за що її одразу ж висміяли.

Як стало відомо із допису Собчак у соцмережі, напередодні вона відірвалася на вечірці і поділилася знімком з фанатами, які прийшли в подив, вирішивши, що Ксенія остаточно "з'їхала з котушок".

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

"Leopard never changes his spots або коли ти одягнувся прямо під декор вечірки", - підписала кадр давня любителька епатажу Собчак.

На фото телеведуча у довгій "леопардовій" сукні позує у дивній позі на тлі гарбузів і сіна. Лише деякі фанати позитивно оцінили фото, інші ж, як завжди, вказали Ксенії на всі негативні нюанси. Користувачі відзначили, що леопардовий колір ніяк не може поєднуватися з гарбузами, а образ знаменитості викликав сміх і породив безліч порівнянь:

"Павич в леопардовому вбранні", "Леопардовий вірус охопив планету знову", "Це леопардовий павич або восьминіг?", "Райський птах-леопард", - коментують під фото.

Фанати також відзначили, що Собчак не варто фотографуватися в профіль, так як даний ракурс псує всю картину. Деякі також звернули увагу на позу Ксенії:

"Що за поза ?? під кущем", "Поза тут звичайно так і напрошується "по-великому", "Як на могилі".

Ксенія Собчак

Нагадаємо, днями в мережі і ЗМІ з'явилася інформація про те, що російська світська левиця і політична діячка Ксенія Собчак була занесена в базу сайту "Миротворець", куди потрапляють особи, що представляють потенційну "небезпеку" для незалежності та безпеки України.

Ксенія Собчак


Як писав раніше Знай.ua, скандальні чутки про те, що відома російська телеведуча та з недавніх пір опозиціонерка Ксенія Собчак знову вагітна гуляють інтернетом, вже не перший день.

Ксенія Собчак

Також Знай.ua писав про те, що популярна російська журналістка і опозиційна політик, колишня кандидатка в президенти РФ Ксенія Собчак стане мамою вдруге. Про це повідомили офіційні представники Собчак, передає SUPER.