Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскравий знімок в компанії, швидше за все, своєї команди, яку почала дякувати в підписі до фото.

"Моєму проекту NK ще немає й року, а ми вже так багато зробили. Зняли безліч відеокліпів з мільйонами переглядів, випустили різдвяний акустичний альбом і фільм на 4 мовах, днями презентували довгоочікуваний сольний альбом #NoKomments, реалізували міжнародний проект, представивши #Peligroso на головних Латиноамериканських каналах і радіостанціях! Україномовна пісня #Тримай грала для італійських слухачів на їх головній радіостанції Rai Radio. Спасибі за все це моїй #nkteam! І звичайно ж вам, дорогі шанувальники. Всі ми одна велика #NKfamily. Люблю вас безмежно", - написала Каменських, а також анонсувала два концерти в Німеччині.

На фото Настя Каменських позує в стильному леопардовому комбінезоні зі звичним для багатьох її шанувальників розпущеним кучерявим волоссям. Фанати були в захваті від образу своєї улюблениці і засипали її компліментами в коментарях до фото.

"Яка ти розумниця. Вітаю! Нехай всі мрії збуваються!", "Настюша, вітаю Вас і Вашу команду з такими успіхами. Тримати в такому ж дусі! Успіхів!", "Дуже сильно люблю тебе! Удачі, ти найкраща!", "Настуню, ти наш мотиватор! Дякую тобі", "Настуся, сонечко ти і твоя команда величезні молодці, любимо, підтримуємо", "Чарівна", "Красуня".

Відзначимо, що тільки нещодавно співачка презентувала свій новий кліп на пісню "Peligroso", яку вона заспівала на іспанській мові. До речі, цей кліп був знятий в США, десь в джунглях. Так ось тепер Каменських презентувала ще один кліп, а також новий альбом. На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала фрагмент з нової відеороботи на пісню "LOMALA".

Популярні новини зараз

Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.