Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля показала рекламне відео, в якому вона знялася.

"Щоб добитися того, про що мрієш, треба вірити в себе. Тим більше, коли навколо так багато критики. Яким би чудовим не був твій образ, весь блиск померкне, якщо не підтримувати його своїм внутрішнім сяйвом і впевненістю. Тому мені дуже близька філософія Head&Shoulders, вибудувана навколо впевненості в собі", - написала Оля у підписі до відео.

Шанувальники зазначили, що на цьому відео Ольга Бузова виглядає дуже молодо, а такий легкий природний макіяж їй дуже личить. Багато також звернули увагу на її зачіску в цьому відео. Одним словом, фани в захваті від цього відео.

Раніше повідомлялося, що Бузова поїхала підкорювати Рим. На знімку Бузова постала перед шанувальниками в ніжно-блакитному платті, з-під розрізу якого визирають чи то труси, чи то шорти білого кольору. Оля не дивиться в кадр – її погляд звернений кудись удалину, а на обличчі сяє усмішка. На задньому плані видніється красива архітектура італійської столиці.

Фото Бузова підписала лаконічно: "Рим. І я щаслива". Вже традиційно підписники зірки розділилися на два табори. Одним нове фото в записі Олі сподобалося, інші вважають її образ безглуздим. Тим не менше, менше ніж за добу публікація зібрала понад 300 тисяч лайків.

Популярні новини зараз

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

"Красуня, я обожнюю і люблю тебе, твої пісні просто супер!", "Це моя улюблена зачіска на Олі", "Яка ж ти красива", "Чому вона вважає, що це чорне волосся, довгий хвіст, який її старить, це красиво?", "Мда. У них Кардашьян, у нас – Бузова", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Бузова хотіла стати ангелом, але жест демона її видав.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що від Бузової втік наречений, прихопивши 2 мільйони.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.