Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами. Тільки нещодавно співачка презентувала свій новий кліп на пісню "Peligroso", яку вона заспівала на іспанській мові. До речі, цей кліп був знятий в США, де в джунглях.

Так ось тепер Каменських презентувала ще один кліп, а також новий альбом. На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала фрагмент з нової відеороботи на пісню "LOMALA".

"Вийшов довгоочікуваний офіційний кліп на пісню #LOMALA. Вийшло просто неймовірно круто. Величезне спасибі всій команді – ви всі величезні молодці! Окреме спасибі @tanumuino за геніальну концепцію і образи, @dnndbdhdhdueuk за точну передачу настрою #LOMALA і неперевершену постановку хореографії. Я дуже пишаюся виконаною роботою і отриманим результатом!", - написала Каменських у підписі до відео.

Треба сказати, що кліп вийшов досить відвертим, а ось шанувальники відреагували на нього по-різному. Комусь ролик сподобався, а хтось вважає його дешевим.

"Дуже сподобався кліп. Досить несподівані образи, респект", "Дуже гарячий кліп", "Це краще від NK!", "Шикарне відео! Дуже сподобалася ідея і те як це було змонтовано з двома кадрами. Незвично, прогресивно і круто", - пишуть захоплені фанати в коментарях.

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

"Кліп не дуже, ролик зі словами був краще", "Пісня клас, а кліп не дотягує", "Пісня норм, а кліп сильно зачуханий, простий і дешевий", "Маячня божевільного", "Що за мода така на купу безликих людей і дьоргалок замість танців. Така ж дурниця в кліпі на пісню "Дай мені". Я так чекала прем'єру – а тут кошмар. Мені не подобається", - написали ті, кому відеоробота не здалася цікавою.

Зазначимо, що перший сольний альбом Насті Каменських, який вона презентувала, має назву "No Komments". Крім "LOMALA" в нього увійшли ще дев'ять композицій, зокрема "#этомояночь", "Дай мені" і авторський україномовний трек "Тримай".

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.