Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Нещодавно знаменитість показала чорно-білий кадр і поділилася з фанатами новиною. Так, зовсім скоро новим тиражем вийде її підручник з етикету.

"Друзі-читачі! Понад місяць ми чекали на новий тираж посібника з гарних манер «Етикет». Завтра на @yakabooua можна буде нарешті замовити милу книжечку. Я не сподівалася , що продамося за місяць! Люблю вас, гарної всім п’п'ятниці !.. фото від казкової @sashasamsonova ❤️
...О, хотіла спитати, а які книги ви читаєте?📚📚📚📚📚", - поцікавилася Фреймут. Фолловери почали відповідати: "Я не дуже люблю читати 😌😌", "Читаємо тільки ваші) 🎉", "На роботі Дуже нудно. Читаю книгу про кінець світу. Дуже хотілось би почитати ваші книжки!", "перш,ніж вчити інших,самій не завадило б його освоїти".

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.