Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно. І цей раз не став винятком.

Ні для кого не секрет, що Анастасія Волочкова дуже часто займається рекламою у своєму акаунті. Більше того, як можна помітити з її сторінки, майже кожен пост – це реклама чогочь. Вона вже рекламувала готелі, салони краси і навіть сантехніків та столярів. Цього разу Анастасія вирішила прорекламувати компанію, яка постачає в Росію американські пуанти для балету.

У своєму Instagram балерина виклала чергове відео, на якому вона позує сидячи в оточенні тих самих пуантів. У підписі до відео, та і в самому ролику, Волочкова нахвалює постачальника, але уважні юзери помітили, що Анастасія неправильно сказала слово "пуанти" у відмінку. Треба сказати, що крім реклами, Волочкова вирішила підзаробити на продажу балетного взуття.

"У мене іменна колодка. І я замовила на 10 пар більше моїх пуант на випадок, якщо хтось із шанувальників захоче їх придбати. Можливо, як сувенір з автографом. Звертайтеся", - написала Волочкова, і навіть в пості зробила не одну помилку. Не дивно, що підписники дорікнули її в безграмотності.

"Я думаю, цей аккаунт сміливо можна назвати просто "реклама", тому що більше тут побачити нічого. А я начебто підписалася на якусь балерину, яка намагалася довести всім, що затребувана", "Настя, ти все життя з пуантами, ти повинна знати це слово і його відмінки напам'ять! Це твій професійний обов'язок! Пуантів! Постачальник пуантів! Моїх (твоїх, звичайно ж) пуантів! Родовий відмінок!", "Алкаш, пуанти, баланс", "Ржу не можу! Так і уявила: алкаш, пуанти, баланс", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Нагадаємо, промежина Волочкової схвилювала фанатів не на жарт.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вивалила груди прямо в храмі.