Популярна українська співачка рудоволоса красуня Світлана Тарабарова всього місяць тому народила первістка для свого чоловіка і продюсера Олексія Бондара. Але тепер, схоже, артистка вирішила повернутися до роботи.

Так, на сторінці Тарабарової з'явилося незвичайне фото, на якому вона стоїть десь у полі, а поруч видніється ліс. При цьому на знімку в рухомому режимі (мабуть гіф) пливуть хмари. На фотографії співачка позує в короткій чорній сукні і чорній шкірянці.

"Сьогодні особливий день для мене і моєї команди і особливо особливий для моєї сім'ї. Хто знає чому? Варіанти пишіть в коментах", - підписала милий осінній знімок молода мама. І шанувальники зірки почали писати свою думку, відповідаючи на питання Тарабарової.

"Тому що сьогодні день дівчаток!?", "Презентація альбому", "Дитині місяць?", "Закрита прем'єра нового альбому", "День народження у Світлани вже був, а місяць синочку був 9 жовтня", "Новий альбом", "Тому що всі слухають твій альбом і пишаються тобою", "Ти як модель з обкладинки глянцю", "Річниця весілля". "Завтра вийде новий альбом", - пишуть свої варіанти шанувальники Тарабарової.

Раніше повідомлялося, що Тарабарова шокувала шанувальників ідеальною фігурою після пологів. Популярна українська співачка Світлана Тарабарова вперше після пологів, які пройшли місяць тому, показала фото, де видно її фігуру. На знімку артистка красується в чорному платті. Фотографію виконавиця оприлюднила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. "Я мріяла одягти цей сарафан з травня місяця. Мами мене зрозуміють і не тільки мами", - прокоментувала фото Тарабарова. Шанувальники в захваті від фігури співачки і пишуть, що після пологів виглядає артистка дуже добре.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Нагадаэмо, подруга Тарабарової на радощах розсекретила ім'я новонародженого.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тарабарова відверто розповіла про материнство.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тарабарова з сином повертаються додому, фанати не натішаться.