Актор і комік Верн Тройер, найбільш відомий по ролі у фільмах про Остіна Пауерса і ролі в Гаррі Поттера, помер від отруєння алкоголем. Про це повідомляє TMZ, посилаючись на офіс судмедекспертизи округу Лос-Анджелес.

49-річний Тройер в квітні цього року був госпіталізований в критичному стані. Після відмови органів він помер, але причина смерті так і не було розкрито. Раніше вважалося, що Верн вчинив самогубство.

Актор довгий час боровся з зеленим змієм і навіть пройшов кілька курсів лікування від алкоголізму.

Верн Тройер, зріст якого складав 80 см, зіграв у картинах "Остін Пауерс: Шпигун, який мене спокусив" та "Остін Пауерс: Голдмембер". Роль клону Доктора Зло принесла йому світову популярність. Крім того, Тройер втілив образ гобліна Крюкохвата з банку Грінготтс у стрічці "Гаррі Поттер і філософський камінь".

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Показати ще

Раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 5 жовтня, на 75-му році життя не стало легендарної актриси, Народної артистки України Неоніли Крюкової.

Про це її дочка Мирослава Барчук повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Пішла матуся сьогодні вранці. Дуже просимо помолитися за неї. Час і місце прощання повідомимо, як тільки буде відомо", - написала вона.

Що стало причиною смерті, поки що не з'ясували. 12 років тому актриса серйозно травмувала хребет, і з тих пір була прикута до ліжка. В її киноколлекції такі перлини, як "Кайдашева сім'я", "На Київському напрямку", "Пропала грамота". У 2008 році Неоніла Крюкова отримала звання Героя України.

Нагадаємо, пішов з життя народний артист, відомий одеський актор Роман Карцев. Він помер на 80-му році життя.

Раніше Знай.ua повідомляв, американський режисер і сценарист Одрі Уеллс померла на 59-му році життя.

Також Знай.ua писав, англійська ведучий і актор Джеффрі Хейс закінчив свій життєвий шлях на 77-му році життя.