Популярна британська співачка Дуа Ліпа часто радує своїх підписників гаряченькими фото. Як будь-яка модниця, дівчина любить похизуватися перед публікою в стильних нарядах і не забуває сфотографуватися для своїх фоловерів в Instagram. Але цього разу щось пішло не так.

На днях Дуа Ліпа розмістила в своєму профілі в мережі нові фото на яких позує напідпитку, чого явно не приховує. Адже у підписі до фото вона про це каже: "Everytime i’m I get drunk emo... it always starts with “Can I make a toast”", що перекладається як "Кожен раз, коли я випиваю, я відчуваю емоції… вони завжди починаються з "Чи можу я сказати тост".

На фото співачка позує у чорній толстовці з незвичайним принтом, а в руці тримає келих з напоєм. З геолокації стає ясно, що дівчина гуляє на вечірці десь в американському Лос-Анджелесі. До речі на другому фото Дуа Ліпа стоїть в обнімку з подружкою і вони також тримають у руках келихи з вином. При чому на цьому знімку Ліпа посилає всім поцілунок і позує з закритими очима.

Раніше повідомлялося, що гаряча Дуа Ліпа прийшла на вечірку в костюмі спокусливої школярки. Днями Дуа Ліпа розмістила на своїй сторінці нове фото з вечірки, на якому вона постала в стильному костюмі, який більше нагадує шкільну форму. Судячи з фону, сфотографували дівчину у курилці клубу в американському в Лос-Анджелесі. Для вечірки дівчина вибрала мереживний топ, синій картатий корсет і таку ж коротку спідницю. А завершила образ довгим піджаком, теж у клітку, але з шкіряними вставками на плечах.

Нагадаємо, популярна британська співачка вибирає вбрання українських дизайнерів.

Популярні новини зараз

Все одно мають прибути до ТЦК, термін – до 16 червня: знятих з обліку приголомшили новиною

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дуа Ліпа з'явилася перед фанатами без трусиків.

Також портал "Знай.uа" писав, що епатажна співачка Леді Гага кардинально змінила імідж.