Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала комплекс вправ для ідеальних ніг, пружної попи і сталевого преса. Так, Аніта дала ще кілька порад з приводу харчування у рамках челленджа "14 днів без солодкого".

"#мои14днейбезсладкого «СТРУНКІ НОГИ, ПРУЖНІ СІДНИЦІ І ПРЕС»

Робимо зашагування і відведення ноги назад по 15 разів на кожну ногу 3 підходи , потім вправа на прес стоячи 3 підходи по 15 разів на кожну сторону. Акцент йде на розтягування лінії талії. Між підходами робимо перерву 30 секунд.

ВИКОНАЛА? СКЛАДНО?

Харчування: роби обід найситнішим прийомом їжі з 12 до 16 годин. Вечеря легка. Після 20:30 рот на замок, а краще після 19 😀", - поділилася порадами Луценко.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчиться новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.

Популярні новини зараз

Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Показати ще