Ні для кого не секрет, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, любить частенько ділиться зі своїми читачами в Instagram важливими моментами свого життя. Так, в цей раз співачка опублікувала фото в дивному образі, а в підписі до нього не написала ні слова, лише залишила смайлик у вигляді літака. А це може говорити про те, що зірка вирушила в подорож, але напрям її невідомий.

На фото Лобода позує у картатій сорочці червоно-чорного кольору, яка ховається за шкіряною курткою, яку на фото майже не видно. Але найбільше уваги привертає зловісне обличчя артистки з яскравим макіяжем і випнутими червоними губами.

Зазначимо, що прихильників у Світлани Лободи і предостатньо після публікації фото вони почали його активно коментувати. А фотографія за кілька годин зібрала більше 30 тисяч лайків.

"Та що за фото!", "Обличчя втомлене, як після підтяжки", "Як можна працювати, нещодавно народивши? Ну будь ти поруч з дітьми, дитині потрібна мама поруч постійно, а не нянька, настільки замучене обличчя, аж шкода", "До цих пір дивуюся Вам! Після пологів і такий шалений графік!", "Ось це вареники", "Ідеальна. Потрібно більше відпочивати", - пишуть в коментарях до фото Лободи.

Раніше повідомлялося, що Лободу в червоному комбінезоні поперло на філософію. Зірка оприлюднила у своєму акаунті новий знімок з гарненькою затертою цитатою когось з класиків. На знімку Світлана Лобода позує у блискучому червоному комбінезоні і величезному капелюсі. Якщо придивитися уважніше, то можна помітити, що співачка показує язик. На задньому плані видно щось на зразок старих ангарів і мотоцикли. "Хочеш мати те, чого ніколи не мав, що доведеться робити те, чого ніколи не робив", - підписала фотографію Лобода.

Популярні новини зараз

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.