У вівторок, 10 жовтня, стало відомо, що буквально днями американська порностудія Wood Rocket випустила еротичну пародію на фільм "Веном", який зараз рве прокати в кінотеатрах. Отже, стрічка отримала назву Vencum. Про це повідомляє видання Complex.

Варто відзначити, що в новій версії комікс-бойовика про ворога Людини-павука головний герой з великим язиком "допомагає" дівчині.

Wood Rocket показала, як журналіст Едді Кок разом із симбиотом допомагає дівчині не померти від нудьги. Як і в попередніх порнопародіях, в Vencum є кумедні жарти і відсилання до оригінального фільму.

Раніше повідомлялося, що кіностудія Sony Pictures Entertainment опублікувала новий трейлер фантастичного бойовика "Веном". У фільмі розповідається про антигероя всесвіту Marvel, головну роль якого виконує актор Том Харді.

В цей раз показали, на що здатні противники Венома на чолі з доктором Дрейком (Різ Ахмед). Крім нього і Харді у фільмі також знялися Мішель Вільямс, Дженні Слейт, Рід Скотт та інші. Режисер - Рубен Флейшер ("Ласкаво просимо в Зомбіленд").

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

За сюжетом, зломлений діагностуванням раку, нещодавнім звільненням (в якому він звинувачує Людину-Павука) і проблемами в особистому житті, талановитий журналіст Едді Брок думає про самогубство. Проте в результаті збігу обставин він "об'єднується" з підступним інопланетним симбіотом, який "заморозив" його хворобу і наділив різними суперздатностями.

Нагадаємо, що не так давно режисер фільму всесвіту Marvel "Доктор Стрендж" Скотт Дерріксон опублікував у своєму акаунті в соціальній мережі Twitter уривок з одного з коміксів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі незрозуміло яким чином потрапив неопублікований трейлер фільму «Люди-Ікс: Темний Фенікс». Як же це сталося, ніхто не коментує.

Також портал Знай.uа писав, що офіційний трейлер до "Капітан Марвел" пролив світло на сюжет і героїв. До виходу на екрани кінотеатрів світу “Капітана Марвела” ще більше півроку, але ми досі мало обізнані, що там буде, і яка сюжетна лінія.