Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка активно будує кар'єру в Росії, напередодні порадувала своїх фанатів зворушливим знімком. Вона показала, кому насправді належить її трепетне серце. Знімок з найчарівнішою істотою в її житті співачка опублікувала в Instagram.

На знімку Віра позує з білим цікавим песиком, який закрив своїм носом практично весь знімок. Пухнастий друг співачки буквально підкорив серця її відданих шанувальниць і, само собою, в коментарях вони залишили тільки компліменти. І не тільки обожнюваній Брежнєвій.

"Дві грудки милоти", "Який мілаш", "Бездоганний ніс", "Віра, Ви безумовно красуня! Ну навіщо Вам п", "Мордашечка яка", "Собака найкращий друг людини", "Аааа яка милота. Кажуть, собаки схожі на своїх господарів, мені здається в цьому випадку подібність є", "Такий шнобельок прикольний!", "Мусіпусечка", "Фотки відпад, песик клас", - захоплюються коментатори.

Однак шанувальники, які не відчувають розчулення при вигляді мокрих носів маленьких собак, задалися питанням, чому співачка вирішила приховати своє обличчя. Адже, крім того, що на фото половину обличчя приховує чарівна морда пса, так ще й окуляри закривають очі.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

"Собака, звичайно, знатний, але хотілося б обидва два так сказати обличчя бачити, а не частково Віра і чийсь вологий ніс", "Гюльчатай, відкрий личко", "Дві блондинки, а де очі?", - дивуються фанати.

Раніше повідомлялося, що Брежнєву в парку застукали з чоловіком старше Меладзе. Віра Брежнєва показала спільний знімок з Леонідом Брежнєвим, на якому вони розгулюють з візочком по парку.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.