Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала опублікувала нове фото і розповіла, що робить ввечері і який серіал дивиться.

Так, на своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала фотографію, на якій позує з яскравим макіяжем і зачіскою у світло-бордовому пальто. "Я зараз прийду додому, зацілую свого сина, поїм картоплі з баклажанами, вип'ю чаю з чебрецем і буду дивитися серіал «Пастир». Втомилася. А у вас які плани?", - підписала фото артистка.

Шанувальники Джамали оцінили нове фото в акаунті співачки, засипали її компліментами і почали розповідати про свої улюблені серіали.

"Обожнюю Вас за простоту і справжність", "Джамала, ви така красива", "Сонечко, Джа, яка Ви красива. Щастя Вам, сил, енергії, успіхів, безмежної любові", "Вам йде цей мейкап", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Раніше повідомлялося, що схудла Джамала прикрасила український глянець. Головною героїнею нового номера журналу "Отдохни" стала молода мама Джамала, яка після пологів швидко повернулася в колишню форму, а також повернулася до творчої роботи. Про це стало відомо з мікроблога артистки в соціальній мережі Instagram, де співачка розмістила фото обкладинки. Відомо також, що Джамала дала ексклюзивне інтерв'ю журналістам видання.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

На обкладинці журналу переможниця "Євробачення" з'явилася в лаконічному платті чорного кольору з глибоким декольте. По фото видно, що Джамала перебуває в чудовій формі, незважаючи на те, що не так давно народила сина. Шанувальники співачки, яким вона широко посміхається з обкладинки глянцю, засипали Джамалу компліментами і пообіцяли обов'язково придбати номер журналу з її інтерв'ю.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.