Відома модель plus-size Ешлі Грехем, яка своїм прикладом надихає жінок у всьому світі, опублікувала фото і відео з російської столиці Москви. Що дівчина робить в Росії вона не уточнила, але вже скуштувала горілки з ікрою.

Так, на фотографії Ешлі позує на Червоній площі на тлі храму Василія Блаженного. Не дивлячись на те, що інші люди, які потрапили в кадр, одягнені в куртки і навіть головні убори, модель для фото роздяглася. На знімку Грехем позує в кофтині з оголеним плечем і укорочених штанях. Ешлі мило посміхається, а підпис під фото вказує на те, що дівчина дійсно в Москві.

Також на сторінці моделі plus-size з'явилося відео, на якому вона з подружкою сидять за столом і п'ють горілку. При цьому алкоголь вони закушують червоною ікрою, а голос на задньому плані говорить: "Welcome to Russia, lady". Треба сказати, що дівчата сильно скривилися після того, як скуштували російської горілки та ікри.

Раніше повідомлялося, що напівгола Ешлі Грехем вразила красою перед фотографами. Вага моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Так, нещодавно модель-пампушка показала своїм шанувальником свої робочі будні. Адже бути моделлю – це важка праця. Ешлі, як і інші моделі, бере участь у показах, прикрашає глянці і позує фотографам. До того ж, не забуває радувати своїх фоловерів новими знімками.

У своєму недавньому пості модель plus-size показала фото і відео зі зйомок. Перед фотографами Ешлі без всякого сорому позує в нижній білизні. Зазначимо, що на першому відео Грехем постала в бежевому комплекті білизни, а в другому – у чорному. Також до публікації прикріплена фотографія, мабуть, з тієї ж зйомки, адже на ній модель в тому ж бежевому комплекті.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.