Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтерв'ю, опублікував на своїй сторінці в Instagram сміливе фото. У підписі до світлини артист анонсував свій майбутній концерт, на який запросив своїх численних шанувальників.

"Лише один місяць залишається до моїх сольних концертів у столичному Палаці спорту. 7 і 9 листопада програма "Ти в курсі" буде представлена у новому забарвленні. Запрошую кожного розділити цю приємну мить разом. Починаємо зворотний відлік?", - написав Олег Винник.

На опублікованому фото співак з'явився на огляд вовчиць в сексуальному образі і з млосним поглядом. На ньому джинси і чорна футболка з принтом, яка облягає рельєфне тіло артиста. Волосся Винника причесане назад, а на руках видно кілька браслетів і годинник. Шанувальниці в захваті від цього фото, про що написали в коментарях.

Раніше повідомлялося, що сумний Винник звернувся до своїх волчиць. Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник опублікував на своїй сторінці в Instagram воістину осінній знімок. У підписі до фото виконавець звернувся до своїх прихильників з питанням.

На фотографії співак сидить в машині і тримає в руці сонцезахисні окуляри. На його обличчі вираз задуми і навіть смутку. Воно й зрозуміло, адже Винник у підписі до світлини пише про осінь. Також ми бачимо, що біляве волосся співака туго зібране ззаду, а одягнений він у білу футболку та чорну "шкірянку" з вінтажним візерунком. "Саме від нас залежить наш настрій. Бажаю за будь-якої погоди і пори року відчувати себе комфортно. А як ви зустріли осінь?", - написав Олег Винник біля свого фото.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Нагадаємо, Олег Винник не на жарт розлютив шанувальниць. Днями поведінка виконавця шокувала всіх його вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав приклад Лободі, Лорак і Барських.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник не стримався і показав своє справжнє обличчя, Україна застигла в шоці.