В мережі опублікували фото, на якому зображені чада Майкла Джексона, коли ті були ще зовсім дітьми.

На фото зображені Періс-Майкл, Принц Майкл Джозеф, Принц Майкл Джексони в костюмах з "Робіна Гуда". Хоча діти лише віддалено нагадують поп-короля, в їх рисах все одно можна вгадати Майкла Джексона.

Зараз Періс Джексон вже 20 років, а її братам 15 і 21.

Популярні новини зараз

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Зараз вони виглядають досить сміливо і далеко від образу загиблого батька.

Раніше повідомлялося, що донька легендарного Майкла Джексона, модель Періс Джексон знялася в новій рекламній кампанії взуттєвого бренду RE/Done + Weejuns.

На своїй сторінці в Instagram Періс опублікувала знімки. На них 20-річна модель позує топлес у зйомці реклами, прикриваючи груди лише взуттям. Автором фото став знаменитий німецький фотограф Юрген Теллер.

Крім того, Періс Джексон в черговий раз визнала свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, але попросила не вішати на неї ярлики і не називати "бісексуалкою".

Крім того, іноземні ЗМІ часто бачили Періс на побаченнях в Лондоні з британською актрисою Кара Делевінь. Так, у грудні їх застали папараці, коли вони виходили удвох з модної вечірки і прямували до готелю.

У той же час, рідним Періс складно прийняти нетрадиційну орієнтацію дівчини. Бабуся і дідусь Періс дуже релігійні, тому вони впевнені, що бажання, яке вона відчуває до жінок, призведе її до життя в пеклі.

Нагадаємо, дочка Макла Джексона Періс Джексон днями перенесла екстрену операцію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Майкл Джексон завжди мріяв зіграти першого чорношкірого Джеймса Бонда. Він ще у 80-тих намагався переконати голлівудських режисерів взяти його на роль, але все безуспішно.

Також "Знай.ua" писав про те, декілька днів тому в Сполучених Штатах на 43-му році життя помер названий син короля поп-музики Майкла Джексона - відомий художник Дейв Дейв (Девід Ротенберг).