Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новими фото у відвертому образі. Знімок співачка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram.
Ще недавно за лаштунками шоу "Танці з зірками" Дорофєєва постала в образі пристрасної блондинки, чим дуже здивувала шанувальників. Тепер же співачка приміряла лук жінки-вамп з чорними губами і в строкатій толстовці. На фотографії в зухвалому луці Надя позує у відповідній позі.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати нове фото своєї улюблениці.

"Ти прекрасна. І я дуже чекаю нових пісень Время и Стекло", "Ти моя найулюбленыша співачка також, як і група Время и Стекло", "Надюша, як завжди класно виглядаєш", "Красуня", "Надя, ти прекрасна", "Ти найкраща. Я твої пісні кожен день слухаю", "Ти в цій кофті просто вогонь! Ти така гарна й мила! Ми всі чекаємо нову пісню!", "Колір настрою чорний", "Колір настрою Надя", "А Наді підходить чорний колір", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Зазначимо, що за кілька годин після публікації новий знімок Наді Дорофєєвої зібрав майже 100 тисяч лайків і сотні коментарів. Що говорить про величезну армію шанувальників співачки.

Раніше повідомлялося, що Дорофєєва повеселилася в компанії відв'язних дівчат. Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новими фото у компанії учасниць гумористичного колективу "Трио разные и ведущая". "Сьогодні літній кубок Ліги сміху! Я виступала з неймовірно крутими дівчатками "Трио разные и ведущая"! Не пропустіть сьогоднішній випуск буде круто", - написала Надя Дорофєєва в підписі до світлини. Треба сказати, що знімок, зроблений за лаштунками гумористичного шоу "Ліга сміху", вийшов досить яскравим і милим.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Нагадаэмо, живіт напівголої Дорофєєвої викликав безліч суперечок.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.