Про те, що у стосунках Алли Пугачової та Максима Галкіна не все гаразд, зірковий бомонд Росії пліткує вже давно. Говорили про подружню зраду, переїзд з маєтку та багато іншого. Але як усе насправді, без домислів та фейків?


Пугачова та Галкін: фінал історії, чи тимчасові труднощі?

Алла Пугачова та Максим Галкін


Нещодавно друзі Примадонни тихцем почали натякати на ймовірне розлучення – мовляв, пара дійшла до точки неповернення. Сам Галкін навідріз відмовлявся коментувати ситуацію.
Але й не заперечив той факт, що знайшов заміну коханій – значно молодшу, Юлію Баранівську.

Алла Пугачова та Максим Галкін

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Інтрижка, за версією таблоїдів, почалася ще влітку 2018 року, а потім дівчина ще й заявила про вагітність, гуморист нібито в терміновому порядку "намагався вирішити проблему" – був аборт, чи ні, певно, в курсі тільки сам фігурант скандалу. Пізніше обранець Пугачової попросив публічно більше ніколи не задавати йому подібних незручних питань.

Алла Пугачова та Максим Галкін


Але від цього чуток менше не стало: мало не кожні вихідні Галкіна бачили то з однією супутницею, то з іншого, близькі терпляче чекають, чим усе закінчиться.

Баранівська, до речі, уродженка Харкова, працювала тривалий час в модельному бізнесі, згодом переїхала до Москви.

Алла Пугачова та Максим Галкін

На подіумі Галкін її вперше й побачив, і не зміг пройти повз юної красуні – але знову ж таки, це одна з версій, офіційно не підтверджена зірковим подружжям.

Алла Пугачова та Максим Галкін


Пугачова на цю тему із чоловіком також "серйозно поговорила", їх застали зненацька у розпалі сварки, на вході в один з московських готелей.

Алла Пугачова та Максим Галкін

Коли Примадонну атакували місцеві зіваки та журналісти, вона тільки відмахнулася від набридлого натовпу, не надто делікатно попросивши відійти подалі і не втручатися в особисте життя.


Дивіться: Пугачову та Галкіна застали зненацька в Юрмалі

Якщо зазирнути на кілька місяців назад, то Пугачова і раніше давала приводи для різного роду обговорень. У серпні цього року вся Росія була спантеличена звісткою про те, що вони з Галкіним планують назавжди виїхати з країни.

Адвокат родини колись неоднозначно обмовився: закохані відвідували Європу не просто заради відпочинку, вони намагалися оформити там посвідку на проживання, втім про яку саме державу йде мова, не уточнюється.

Паспорти зробити встигли, а от питання з дітьми так і не вирішили. Згодом ці чутки затихли, повернення до маєтку все поставило на свої місця. Але так чи інакше, розлучення могло стати тільки припущенням друзів, як розгортатимуться події, покаже час.

Дивіться: сімейний "замок" Пугачової та Галкіна, історія стосунків


Нагадаємо, у мережі показали сімейний маєток Пугачової та Галкіна.
Як повідомляв Знай.ua, в оточенні Галкіна заговорили про подружню зраду.
Також Знай.ua писав, Галкін опублікував епатажні знімки Пугачової.