"Зірки не їздять у метро", - стверджує відома пісня Андрія Макаревича. Справді, артистів там не зустрінеш, а от у потягах – можна. Приміром, у такий економний, хоч і не надто комфортний спосіб подорожує представник України на "Євробаченні-2018" Melovin, і навіть встигає потрапляти у різного роду кумедні ситуації.


Melovin про залізницю, кар'єру та життя після "Євробачення"

Melovin


Нещодавно співак випустив черговий танцювальний англомовний трек і на тлі цього вирішив поділитися враженнями від послуг "Укрзалізниці".

Melovin

Популярні новини зараз

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще


Melovin згадав, що не так давно дуже поспішав на потяг до Одеси зі своїм адміністратором – там живуть батьки і був запланований черговий концерт. Вийшло справді дивно: довелося бігти за потягом, на ходу відкривалися двері, артист вскочив, ніби ошпарений:

Melovin

"Нам на ходу відкрили дверцята і жіночка, яка керувала потягом, почала допомагати нам піднімати сумки. Мій адміністратор падає на коліна на сходинках, бо не може піднятися із сумками, а я взагалі не можу залізти. Це було весело", - іронізує Melovin.

Melovin


Але й це ще не все. Від популярності нікуди не подітися. В купе навіть виспатися нормально не дали: пришла провідниця і почала знімати його на телефон:

"Провідниця зайшла з телефоном і почала знімати нас, коли ми спали. Це була неприємна ситуація. Тепер я завжди замикаю двері, хоча я не люблю замикати, тому що люблю свіже повітря", - зауважив він.

Melovin


Цікаво, що після участі у "Євробаченні-2018" у Melovin збільшилася кількість фанатів, і логічно, що стали соліднішими гонорари:

"Збільшив. Я не такий нахаба, щоб піднімати прям дуже вгору гонорар, але трішки підняв – на 30-40 відсотків", - відповів артист.


Дивіться: Мelovin зізнався, наскільки збільшив гонорари після Євробачення


Нагадаємо, Melovin розповів правду про стосунки із чоловіками.
Як повідомляв Знай.ua, Melovin кардинально змінив імідж.
Також Знай.ua писав, Melovin озвучив найкумеднішого персонажа із "Монстрів на канікулах".