Британська актриса і співачка Рита Ора, родом з Албанії, в черговий раз роздяглася для зйомок

На цей раз її зняли для обкладинки журналу Clash.
Рита Ора знімалася для еротичної трилогії «50 відтінків сірого». Фото знаменитість опублікувала у своєму Instagram. Цього разу на фото вона з'явилася практично голою – тільки довгі шкіряні рукавички без пальців, що надає їй ще більшої сексуальності.


Відомо, що в знаменитій картині "П'ятдесят відтінків свободи" дівчина грала роль сестри Крістіана Грея.
Супермодель і "ангел" Victoria's Secret Ромі Стрейд стала обличчям нового березневого випуску Harper's Bazaar Greece.


Зірка світових подіумів приміряла кілька стильних образів в дуже ефектному фотосеті. Фотографії, в яких чаклувала краса моделі і напівсвіт студії, вийшли просто неймовірними.
Автором фотоісторії став американський фотограф Адам Францино.

Популярні новини зараз

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Нагадаємо, раніше, зірка "50 відтінків сірого" показала кругленький животик. Відома голлівудська актриса Дакота Джонсон, яка зіграла головну роль у культової трилогії "50 відтінків сірого", сходила з подружкою в боулінг. Дівчата добре повеселилися, а актриса ще й опублікувала цікавий знімок свого дозвілля. У Дакоти Джонсон в Instagram з'явилася кумедна фотографія з вагітною подругою. На знімку дівчата позують з величезними животами. Ось тільки подружка тримається руками за справжній вагітний живіт, а Дакота Джонсон доклала до черева куля від боулінгу і теж прикинулася "вагітної".


Як повідомляв портал "Знай.uа" зірка "50 відтінків сірого" показав елітне гніздечко.


"Знай.uа" писав, які знаки Зодіаку знайдуть щастя після 40. Хтось знаходить своє щастя в ранньому віці, обзаводиться родиною, дітьми. А деякі люди весь час витрачають на кар'єру, або життя просто перевіряє їх на міцність. І тільки для цих Знаків Зодіаку після 40 життя змінюється, набуває барвисті відтінки.