Відома українська співачка, учасниця першого випуску української програми "Холостяк" і турецького шоу "Голос" Яна Соломко показала зворушливе фото з маленькою донькою. Знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, Яна Соломко з дочкою приміряла яскраві літні плаття насиченого зеленого кольору з флористичним принтом і поділилася фотографією в соцмережі. На фото дівчата позують в красивих сукнях в підлогу і Яна розповідає про те, як її дочка Кіра стала її справжньою найкращою подругою.

"Моя найкраща подружка... Дівчата, а як ви вважаєте, складно батькам і дітям стати найкращими друзями?" Шанувальники зірки були в захваті від такої милої і ніжної фотографії і почали коментувати публікацію Яни Соломко.

"Красотульки! Дружба можлива, але потрібно правильно розставляти кордони, адже все добре, коли в міру", "Дітям завжди потрібно говорити, що вони нам потрібні і ми без них не можемо і як їх любимо, тоді все вийде", "Які ви гарненькі", "Яночка, ти як завжди чарівна! Дівчинка просто ангел. Впевнена, ти дуже хороший друг і любляча мама своїй донечці", "Дівчата ви на фото справжні лісові Мавки! Випромінюєте одне тепло і позитив! Так тримати!", - пишуть захоплені шанувальники.

Раніше повідомлялося, що Яна Соломко виховує в дочці королеву. Українська співачка, телеведуча і фіналістка першого сезону шоу "Холостяк" Яна Соломко опублікувала у своєму Instagram фотографію однорічної дочки Кіри. Знімок мама підписала просто і зворушливо: "Моя королева!". На фото зображена дівчинка зі спини. Варто відзначити, що співачка дуже оберігає дитину від надмірної уваги і намагається не показувати обличчя дочки. Навіть ім'я дівчинки стало відомо тільки через рік після її народження.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Нагадаємо, українська співачка Яна Соломко поділилася зворушливим сімейним відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Яна Соломко показала пишні форми у фотосесії у відвертому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова зворушливо привітала дочку з днем народження.