У віці 85 років в клініці Сант-Пау в Барселоні померла легендарна іспанська оперна співачка Монсеррат Кабальє. Про це повідомило авторитетне іспанське видання. Знаменитість багато років страждала від проблеми з жовчним міхуром. Похорон виконавиця відбудуться в понеділок, 8 жовтня.

Монсеррат Кабальє збирала аншлаги. Її співом захоплювалися монархи, люди вищого світу і звичайні люди. Вона була визнана у всьому світі. Її таланту не було рівних на землі. Вона стала кумиром для багатьох поколінь і наставником оперних співаків, які донині зобов'язані їй своєю зоряною кар'єрою. В пам'ять про Монсеррат Кабальє представляємо вам підбірку відео з її кращих концертів:

Монсеррат любила допомагати молодим талановитим виконавцям. Таким випадком став і цей - оперна діва виступила зі Златою Огневич. Чим дуже допомогла дівчині на старті кар'єри.

Близький друг Монсеррат Кабальє Микола Басков, спільний концерт справив фурор. Дві зірки зібрали аншлаг:

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Легендарний дует. Дві великі зірки оперної сцени - іспанське сопрано Монсеррат Кабальє і американське меццо-сопрано Мерилін Хорн

Данину Фредді Мерк'юрі від Монсеррат Кабальє

Померла велика людина, але пам'ять про неї житиме в її вокалі. Завдяки записам її концертів можна насолодитися грандіозним талантом оперної діви. Наші нащадки будуть знати про неї, не дамо вмерти таланту разом з людиною.

"Знай.ua" писав раніше: оперну подружку Баскова терміново госпіталізували: подробиці з клініки. Знамениту іспанську оперну співачку Монсеррат Кабальє терміново забрала "швмдка". Зараз артистка у важкому стані перебуває в одній з клінік Барселони.

"Знай.ua" повідомляв також: перлина іспанської естради Монсеррат Кабальє виступить в Україні. Найбільш відома іспанська оперна співачка Монсеррат Кабальє відзначить свій 85-й ювілей 12-го квітня.