Українська співачка Анна Седокова, яка давно втекла і працює в Росії, розповіла, як розлучається з хлопцями. І робить вона це, як бездушна людина.

"Я не вмію красиво прощатися. Навчіть мене. Не вмію викликати на розмову, наливати чай, лити у вуха про те, яка людина чудова, а потім відрізати її від себе. Я прощаюся, як мудак. Різко, боляче", - зізнається співачка.

При цьому виконавиця уточнила, що робить це після 16 попереджень, але коли рішення прийнято Седокова стає нещадної, прощається і йде без оглядки.

Анна переконана, що сміливим посміхається удача і навіть навела цитату улюбленого усіма підлітками письменника Пауло Коельо про те, що якщо тобі вистачає сил сказати прощай, життя нагородить тебе новим привіт. Але свої почуття жінка воліє берегти.

Анна зізналася, що кошмарна у розставання і попросила не прощатися з нею. Прихильники підтримали Сєдокову і зізналися, що багато з них так само, як і вона, не вміють красиво розлучатися з коханими.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"І я –мудак", "Ні,ріжу назавжди!", "На жаль не виходить прощатися красиво", "В цьому ми з Пауло ідентичні. Різко, боляче, назавжди", " ага г*вна людині на лопаті піднести-це від глибоких яскравих почуттів, ви себе чуєте?", "Я тож в цьому кошмарна..", "Мені подобаються жінки які роблять прощальний омлет красиво", "Я теж ріжу все на корню...і злопамятна...", - пишуть коментатори.

Раніше повідомлялося, що нещодавно знаменитість похвалилася картиною, яку їй намалювала фанатка. Так, артистка почала дякувати художниці і зізналася, що ще не бачила нічого прекраснішого.

Нагадаємо, Сєдокова похизувалася портретом себе коханої. Анна Сєдокова показала відео створення яскравого портрета.

Як повідомляв "Знай. ua", Седокова наїхала на чоловіків Бузової. Анна Седокова розкритикувала шоу "Заміж за Бузову", зазначивши, що всі чоловіки просто жахливі.

"Знай. ua" писав, що Седокова заінтригувала новим романом. Анна Седокова вирушила на Кіпр і здається, зараз нарешті щаслива.