Всесвітньо відомий американський актор Бен Аффлек вперше відверто розповів про свою боротьбу з алкоголізмом. Актор повідомив шанувальникам, що проходить курс лікування від залежності в одній з американських клінік. Чоловік назвав лікування "довічною боротьбою" і звернувся зі словами подяки до сім'ї, колег і шанувальників.

"На цьому тижні я завершив 40-денний курс лікування від алкогольної залежності, але продовжую терапію амбулаторно. Підтримка, яку я отримав від сім'ї, колег і фанатів, має для мене величезне значення. Вона дала мені силу розповісти про хворобу публічно.

Лікування будь-якої адикції – це складна боротьба довжиною у все життя. Неважливо, чи перебуваєте ви в рехабі чи ні, ви повинні боротися кожну хвилину. Я борюся за себе і за свою сім'ю. Багато людей звернулися до мене в соцмережах, щоб розповісти про свою боротьбу з недугою. Хочу подякувати їм – це допомагає мені вірити, що я не один. Мені довелося нагадати собі, що якщо у тебе є проблема, звернутися за допомогою – це ознака сили, а не слабкості.

Користуючись підтримкою великої кількості людей, я продовжую боротьбу, і вірю, що одного разу стану надихаючим прикладом для інших", – написав Аффлек у своєму Instagram.

Відомо, що актор продовжує лікування в реабілітаційному центрі. Також його весь час підтримує його колишня дружина Дженніфер Гарнер.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Не так давно брат Бена Аффлека назвав причину, по якій актор не може кинути пити. Як виявилося, вся вина в генах. За словами Кейсі Аффлека, їх батько все життя був алкоголіком, але кинув пити 30 років тому, а ось "Бену ніяк не вдається з цим покінчити". При цьому, сам актор питання про згубну звичку завжди ігнорував, і лише зараз Аффлек наважився відверто розповісти про проблему.

Нагадаємо, вчені знайшли спосіб позбавити людство від алкоголізму, але він сподобається не всім.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка популярного серіалу повідомила трагічну новину.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бен Аффлек знову поповнив лави холостяків.