Українська гімнастка, олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва опублікувала серію фотографій в компанії різних людей у Київській міській адміністрації. Там відбулася церемонія закриття престижного боксерського форуму WBC. Спортсменка на фото позує в компанії різних чоловіків, є фото і зі столичним міським головою Віталієм Кличком.

Шанувальники в коментарях засипали Лілію компліментами: "Лілія, Ви – видатна спортсменка, прекрасна мама і просто дуже красива жінка! Приклад для наслідування!", "Ліля, ну, так не можна! З кожним роком ти виглядаєш все крутіше і крутіше!", "Красуня. Шикарно виглядаєш", "Шикарна", "Лялечка", Прекрасна", - пишуть фоловери.

Зазначимо, що для заходу Лілія Подкопаєва вибрала чорний брючний костюм: вкорочені штани і піджак, який оголює плечі. Образ зірка доповнила чорними човниками на шпильці і маленькою жовтою сумочкою. Волосся Лілія зібрала в зачіску ззаду, відкриваючи лоб.

Раніше повідомлялося, що напередодні Подкопаєва опублікувала у своєму Instagram знімок зі своєю подружкою Ані Лорак, яка приїхала в Україну заради шоу на телеканалі "Інтер", який скоро відзначатиме свій ювілей.

"Дружба не вимірюється кількістю дзвінків і зустрічей. Трапилася зустріч. Випадкова, незапланована і від того ще більш трепетна і добра. Цінувати моменти до того, як вони стануть спогадами", - підписала фото Подкопаєва.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Показати ще

Треба сказати, що українці засудили дружбу олімпійської чемпіонки зі співачкою Лорак, яку в українських засобах масової інформації давно охрестили "запроданкою". Шанувальники Лілії були не у захваті від фото з скандальною Лорак і написали чимало обурливих коментарів, проте згодом вони були видалені.

Нагадаємо, ми повідомляли, що Ані Лорак приперлась у Київ і виступила на Інтері. Опальна співачка засвітилася в українській столиці, хоча тут її ніхто не чекав.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Подкопаєва похвалилася дружбою з Лорак.

Також портал "Знай.uа" писав, що экс-любов Лілії Подкопаєвої відреагував на її третє весілля.