Легенда радянської естради Алла Пугачова після майже десятирічної перерви планує повернутися на велику сцену і представити публіці новий кліп.

"Алла дуже переживає, що дуже давно не знімалася", - розповів порталу Dni.ru стиліст співачки Алішер, який допомагав їй у роботі над кліпом.

Алла Пугачова

З нагоди 70-річчя артистка планує концерти як в Росії, так і закордоном. Пугачова дасть 20 сольних концертів, які відбудуться в Росії, Ізраїлі, Німеччині і США. У рамках відновлення концертної діяльності співачка навіть звернулася до відомого поета Іллі Рєзніка за новим хітом.

Алла Пугачова

Популярні новини зараз

Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

"Думаю, Пугачова повернеться на сцену. Вона супер! Вся справа в новому репертуарі, а наші пісні – вічні, вони живуть вже 30-40 років", – заявив Резнік.

Офіційної інформації про концерти поки в ЗМІ не з'являлося, але стиліст уже заявив, що готує образ Примадонни до ювілею, який відбудеться у квітні 2019 року.

Алла Пугачова

"Костюми для Алли Борисівни ми робимо постійно, але до сольника за ним ще не добралися – поки записуємо пісні", - розповів Алішер.

Як раніше писав портал, відомий російський гуморист і чоловік примадонни Алли Пугачової Максим Галкін на весь Instagram показав, який він господар у своєму домі. Так, артист виклав відео, на якому він чистить фонтан у дворі свого особняка. Хто знімав ролик не відомо, але у кадрі також з'являється син Пугачової і Галкіна – Гаррі.

На відео гуморист у домашньому одязі – спортивках і толстовці – вміло і по-господарськи розчищає дно фонтану і паралельно коментує всі свої дії. Час від часу камера піднімається вгору, де на ганку стоїть Гаррі і щось підказує батькові. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати праці Максима Галкіна.

Алла Пугачова

Також ми повідомляли, що не так давно зіркова пара шокувала своїх шанувальників, заявивши, що вони всією родиною переїжджають на постійне місце проживання в Кіпр. Але чутки були відразу ж розвінчані. Проте пізніше фанати вирішили, що вибір впаде на Україну.

Нагадаємо, Пугачова у підлітковому міні-спідниці налякала фанатів худобою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Галкін показав, як потрібно поводитися зі старої шваброю.

Також портал "Знай.uа" повідомляв ,що Пугачова з Галкіним пакують валізи в Україну.