Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила відпочивати на Кіпр, виставляючи безліч фото. Так, артистка позувала в яскравому латексному вбранні, яке ледь змогло стримати її форми.

"Якщо у тебе немає жінки, значить у когось їх дві...
Цікаво, а назад так само ? 🤔Фото @yuldashev_shuhrat , зроблено за 5 хвилин до концерту", - помудрувала Седокова. Фолловери ж не пройшли повз і їх думки розділилися: "Ні, тому що на 10 дівчат за статистикою 9 хлопців 😁", "Віддайте мого мужика, не скупіться😁😁😁", "Ах апетитна.", "Краса🔥😈😍", "Анна, ну навіщо ці зміни в обличчі?!Ви ж і так були прекрасні!!!!", "Латекс замість тисячі слів 😍", "Які апетитні форми у Вас❤", "На доярку схожа👍", "Товстуха)", "Латекс зараз не актуальний...", "Та вже роздягнися повністю", "І як повинні вести себе глядачі😅Якщо все напоказ???😂😅😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще