Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим букетом білих троянд, які їй вручив глава м. Руза. Як виявилося, артистка заспівала на благодійному концерті, проте чомусь так і не похвалилася виступом.

"Мої улюблені білі троянди мені підніс глава м. Руза Максим Тарханов в середині нашого концерту після моєї пісні.🌺 В подяку за благодійний виступ . А я, в свою чергу, сказала йому слова захоплення за ставлення до людей, за не байдужість до соц проектів, за творчі колективи , що брали участь у концерті.😊", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "А ДЕ Ж Концерт? де-ж шоу. яке затьмарить Мадонну? Ви АНАСТАСІЯ. обіцяли!!!!!!!", "Насправді це вже не смішно і не цікаво, ці білі троянди вже дістали, навіть якось тупо", "А де балет?!🐒", "Шоу, пліз, засвітіть.", "О,ну все!Максим Вікторович сьогодні покатається на вертольоті ,так Нась?🐒🍾🐿", "Благодійне, тобто БЕЗКОШТОВНЕ????", "Ноги алкашки біля кнайп 80-90. Шкода.", "Хоч голова нормального розміру, не огірком, як на попередніх фото".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще