Всесвітньо відома супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейк знялася в новій фотосесії для реклами нової колекції французького бренду The Kooples. Результат зйомки модель показала у своєму Instagram.

Сексапільну модель Ірину Шейк запросили для реклами нової колекції французького бренду The Kooples. Для зірки підібрали досить привабливий образ, який підкреслив струнку фігуру та довгі ноги топ-моделі.

Перед камерою дружина Бредлі Купера з'явилася у леопардовому пальто майже на голе тіло. Під осінній наряд Ірина Шейк одягнула чорну білизну та панчохи. Суворі черевики на величезних підборах і головний аксесуар – маленька сумочка від The Kooples – завершили звабливий образ моделі.

Варто відзначити, що для рекламної фотосесії Ірини Шейк вибрали трохи дивну локацію. Це місце схоже на старий покинутий будинок в зелених тонах з безліччю дзеркал на стінах і підлозі. При чому ці дзеркала не сучасні і величезні, а в старих декоративних рамах. Саме цим вінтажним дзеркалам Ірина Шейк показала всі свої принади. А заодно і фоловерам в Instagram.

Раніше повідомлялося, що Шейк і Водянова продемонстрували справжні стосунки. На Тижні моди в Лондоні відбувся дебют Рікардо Тіши в якості креативного директора Burberry. Дизайнер представив весняно-літню колекцію і зібрав на подіумі зірковий склад моделей, з багатьма з яких давно дружить.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Учасницями фешн-шоу стали дві російські моделі Ірина Шейк і Наталія Водянова. Не так давно обидві росіянки з'явилися на сторінках ювілейного номера Vogue, і, судячи по свіжих кадрів бекстейджа показу Burberry, були раді знову попрацювати разом.

Нагадаємо, Леді Гага захомутала чоловіка Ірини Шейк.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нічна сорочка намагалася втекти від розкішної Шейк.

Також портал "Знай.uа" писав, що стан Ірини Шейк схвилював фанатів.