4 жовтня в мережі з’явилась інформація про те, що відомого коміка Павла Волю було доставлено до лікарні зі страшним діагнозом.

Як з’ясувалось згодом, в артиста знайшли апендицит, тому він потребував термінової операції.

Павло Воля

Крім того, артист вирішив викласти в мережі відеозвернення до своїх прихильників, розповідаючи про самопочуття.

Як можна побачити на відео, актор розповів зовсім інші речі про своє самопочуття.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

До слова, мережу сколихнула новина про те, що популярний російський комік Павло Воля був доставлений в лікарню.

Як повідомив 112 канал, коміка госпіталізували в одну з лікарень Іркутська після концерту з підозрою на апендицит.

Поки що про стан актора мало що відомо.

До слова, відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість показала дуже дивне відео з пологового будинку. Так, артистка припустила, що може народити під час шоу.

"З першого сезону мого шоу мене відвезли в лікарню з запаленням нирки, з другого сезону, швидше всього відвезуть в пологовий будинок. Якщо ви не хочете пропустити все найцікавіше , дивіться моє шоу @prtshow #ПятницаСрегиной", - пожартувала Тодоренко. Фолловери взялися коментувати побачене: "А я подумала вже народила😹👌🏻", "злякався. Ти чого....", "тримайся Регіночка!", "Дуже сміялася 😅💕 скоріше б неділя", "Ви прекрасна дівчина, будете такою ж чудовою мамою, от просто впевнена в цьому!❤️❤️❤️ бережіть себе 😘", "А що, вже ніхто не питає про вагітність?".

Нагадаємо, користувачі мережі з хвилюванням спостерігають за станом здоров'я Миколи Носкова. Нещодавно стало відомо про справжню причину госпіталізації артиста.

Як повідомляв Znaj.ua, відомий російський співак 38-річний співак Стас П'єха, онук Едіти П'єхи, став гостем програми "Доля людини".

Також Znaj.ua писав про те, що в 21 столітті, еру інтернету дуже легко ввести когось в оману. Іноді на гачок траплялися навіть впливові ЗМІ, які публікували неперевірену інформацію про смерть тих чи інших зірок.