Скандальна українська виконавиця, яка вже давно будує своє життя і кар'єру в Росії, Аліна Гросу вразила шанувальників черговим відвертим знімком.

Відповідне фото співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На спокусливому знімку Гросу продемонструвала свої немаленькі груди, а також оголені ноги. Артистка позує в сніжно-білому боді, яке підкреслює всі її форми.

Багато фанатів молодої виконавиці засумнівалися в природності яскравої зовнішності Гросу. Особливу увагу було прикуто до її грудей.

В коментарях шанувальники наполегливо цікавилися, чи не робила Аліна пластичні операції, так як груди її досить швидко збільшились. Провокаційні питання артистка залишила без відповіді.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

"Груди свої ж? Чому мені Бог не дав таку фігуру" писали в коментарях фанати Гросу

Більшість підписників дівчини залишилися задоволені сексапільним образом, залишивши під знімком схвальні коментарі з компліментами.

Нагадаємо, скандальна українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка зараз живе і працює в Росії, здивувала шанувальників відвертими знімками. Відповідні фото зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Гросу позує в сексапільному червоному напівпрозорому халаті. Зірка розповіла передплатникам свого мікроблогу про те, як почався її робочий день. Шанувальники були в захваті від зовнішнього вигляду співачки. В коментарях вони засипали її компліментами. Деякі фанати зірки відзначили, що червоний колір їй не до лиця.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", не так давно скандальна українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка зараз живе і активно виступає в Росії, здивувала шанувальників фотографією з таємничим чоловіком.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Аліна Гросу зараз – це сексапільна блондинка з пишними формами, яка у свої молоді 23 роки може похвалитися ще і вісімнадцятирічним досвідом роботи на сцені.