Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість стала зірковим редактором російського глянцю "Вокруг тв". Перший матеріал артистки вийшов досить жорстким: Анна розкритикувала шоу "Заміж за Бузову".

"Обережно 🔥 Тепер я зірковий редактор @vokrug_tv і це наш початок великої співпраці. Перша тема моєї колонки резонансна. Я думала , мене попросять піти з посади ще до початку як тільки її прочитають . Але все склалося по іншому . Не хочете зі мною обговорити шоу #ЗАМУЖЗАБУЗОВУ ? Отже вмикаю я перший випуск шоу «Заміж за @buzova86 ». Бачу її – шикарну, з зачіскою чудовою – і чоловіків в ряд. Подивилася першу серію частинами. А потім якось і не потрапляла… На @fridaytv в цей же час «На ножах» показують, і я так залипла на них, що і забувала перемикати назад. Пройшов місяць. Терміни здачі колонки вже горіли. Завдання дали написати саме про найрезонансніше зараз телешоу, а я все ніяк не могла подивитися другу, третю, четверту і п'яту серії.
І от, перебуваючи на гастролях у Сочі, вирішила ввімкнути новий випуск . Почався він з того, що один з учасників, їде на мопеді «другим» і, ніжно обіймаючи, щоб не впасти, свого суперника за проектом за талію, повідомляє мені з екрану: «Італія, звичайно, дуже красива, але не така, як @marinakravets ». Марина?! А як же Оля? Далі чоловіки, всі як на підбір схожі на головний лідируючий склад жіночого нічного стрип-клубу «Егоїстка» у Москві, почали колоти дрова. Оголені. Але по пояс, слава небесам. Тому що у мене і так мало хінкалька з рук не випала (я ж в Сочі, ви пам'ятаєте), коли один з претендентів, напористий такий, сокиру свою зламав, навіть дві. Колоти повинні були 15 хвилин, а закінчили через три. Десь в житті я це вже зустрічала. Не пам'ятаю де, але відчуваю паралелі з нашим особистим життям, дівчатка. Далі я заснула. Прокинулася, коли вже йшла «церемонія троянд», але троянд там не було. Було вино! «Ось це апгрейд! – подумала я. – хлопці Знають, як жінку взяти». Але тут виявилося, що вином «беруть» хлопців. Хто проходить далі – винце дають, а хто ні – той відправляється в тверезе життя. От люблю я @tnt_online за приголомшливе почуття гумору. Мені відразу захотілося випити. І жіноче чуття підказувало, що Олі, дивлячись на цих 🐯 теж ..", - розповіла Седокова.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.