Українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, освоює нову професію. Жінку запросили в якості зоряного експерта вести колонку в одному з російських видань.

Новиною співачка поділилася зі своїми фоловерів в Instagram і опублікувала частину надрукованої статті.

У першому своєму блозі Седокова поділилася враженнями від побаченого у першому випуску шоу "Заміж за Бузову". І вийшло у неї це зробити дуже емоційно і в її стилі.

"Прокинулася, коли вже йшла «церемонія роз», але троянд там не було. Було вино! "Ось це апгрейд! – подумала я. – хлопці знають, як жінку взяти". Але тут виявилося, що вином "беруть" хлопців. Хто проходить далі – винце дають, а хто ні – той відправляється в тверезе життя. Мені відразу захотілося випити. І жіноче чуття підказувало, що Олі, дивлячись на цих теж", - висловила свою експертну думку Седокова.

Популярні новини зараз

40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Коментатори зазначили, що вже набрид цей проект, який зараз на кожному кроці, хоча читати Аню їм було досить цікаво. Деякі вирішили після такої емоційної рецензії теж подивитися шоу.

На днях Ганна опублікувала у своєму Instagram рекламу сукні власного бренду LA Story. Користувачі помітили, що дизайн сукні співачка безсовісно вкрала у Вікторії Бекхем і видала його за власну ідею.

Така витівка дівчини викликала глузування у шанувальників, які розбираються в моді, тренди і дизайнерів.

Ганна опублікувала знімок, де позує в стильному чорному платті і зазначила, що в світі не буває нічого ідеального. Однак своє плаття і компанію з виробництва одягу вона вважає саме такими, тому що створює їх сама.

Нагадаємо, Седокова видала плаття Бекхем за власний дизайн. Співачка розлютила фанатів плагіатом дизайнерського сукні.

Як повідомляв "Знай. ua", нещасна Седокова померилась стражданнями з голлівудською актрисою. Анна Сєдокова поділилася надихаючим відео.

"Знай. ua" писав, що Седокова пригрелась на плечі нового красеня. Анна Седокова зізналася, що її емоційність - це дар, а не недолік.