Алла Пугачова рідко балує фанатів новими знімками у соцмережах, вважаючи за краще якомога менше афішувати особисте життя.

Алла Пугачова

Тому новий знімок, на якому співачка постала у досить сексуальному образі, одразу ж викликав чималий ажіотаж серед користувачів мережі.

На фото Примадонна відображена на тлі мальовничого входу в будівлю, прикрашеному кам'яними Горгула. Ноги співачки здаються аж надто стрункими, чого 69-річній жінці було б вкрай важко добитися самостійно.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Уважні фанати зазначили, що недавно Алла Борисівна ділилася знімками з літньої відпустки, на яких її ноги не були такими худими і підтягнутими. А на деяких відео навіть свідомо ховала ноги, щоб не давати приводи для зайвих пліток.


Цілком очевидно, що після стрімкого схуднення Пугачова обзавелася зайвою розтягнутою шкірою. Фізичними вправами у її поважному віці шкіру в тонус привести вже неможливо. Тому, передбаяають фанати, щоб підтримати форми, співачка і звернулася до хірургів.

Алла Пугачова

Скоріш за все, Пугачова перед фотосесією тільки встала з-під ножа, відразу ж вирішивши похвалитися своїми стрункими ногами. Прискіпливі фанати навіть помітили під темними колготками післяопераційні синці.

Пугачова та Галкін

Навряд чи варто звинувачувати стару співачку за старання підтримувати сексуальний інтерес її 42-річного чоловіка. Однак фанати стурбовані, адже захоплення пластичною хірургією може плачевно закінчитися для всенародної улюблениці, яка в силу свого віку може просто не пережити одну з наступних операцій.

Алла Пугачова


Нагадаємо, уважні шанувальники російської примадонни Алли Пугачової не можуть знайти в собі сили впоратися з тваринним інтересом, чому діти співачки дуже схожі на її колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова.

Пугачова, Вайкуле і Галкін


Як писав раніше Знай.ua, російський музикант Володимир Кузьмін одружувався тричі, а ще запам'ятався своїми романами і інтрижками на стороні. Самим бурхливим і яскравим з них був роман з Аллою Пугачовою.

Алла Пугачова


Також Знай.ua писав про те, що Пугачова різко припинила спілкування з багатьма близькими людьми після того, як до неї прийшла слава.