30 вересня на українському телеканалі "1+1" показали шостий випуск популярного телепроекту "Танці з зірками", який був присвячений дитячій тематиці. На честь цього в закулісній рубриці #BACKSTAGE ведучий Артем Гагарін вперше був зі своєю дочкою Поліною, яка дебютувала в ролі співведучої.

Так, маленька Поліна допомагала відомому татові проводити свою постійну рубрику про танцювальний проект. Співведуча Артема Гагаріна була настільки рада зустрічі з ведучою балкона і популярною українською співачкою Надею Дорофєєвою, що не розгубилася і відразу вирішила задати провокаційне питання: "Надіє, а коли у тебе з'являться дітки?".

Надя Дорофєєва

У свою чергу Дорофєєва не розгубилася і відповіла на питання, яке цікавить багатьох її шанувальників.

"Спасибі за відмінне питання! Це моє улюблене питання! Найпопулярніше питання! Ми з Вовою хочемо дітей і вважаємо, що це найпрекрасніше, що може бути в житті. І ми б хотіли таку прекрасну дівчинку... Я думаю, що як Бог дасть", - сказала співачка.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Тоді Артем Гагарін кумедно пожартував, що може на вихідні віддавати свою доньку на виховання Наді Дорофєєвій та її чоловікові Володимиру Дантесу. А Дантес замість запуску власного влога краще б пішов на нормальну роботу.

"Завдяки цьому влогу ми хоча б бачимося з ним вдома, я так рада, що він безробітний! Дякую, Вово!", - посміялася Надя.

Надя Дорофєєва

Як відомо, в рубриці #BACKSTAGE, яку щотижня веде шоумен Артем Гагарін, запрошені зірки і учасники шоу відверто розповідають подробиці свого життя. Саме в цьому шоу можна почути і побачити, чим оповитий закулісний світ телепроекту "Танці з зірками".

Нагадаємо, що на "Танцях з зірками" Дорофєєва "зламала" турнірну таблицю і мізки українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, телеведуча Леся Нікітюк, яка активно бере участь в шоу "Танці з зірками", днями викликала справжній фурор.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк вирішила показати всім фанатам, що відбувається за лаштунками шоу "Танці з зірками" і як проходять підготовки до виходу на паркет.