Українська співачка Ані Лорак зараз живе і активно будує кар'єру в Росії. У своєму мікроблозі виконавиця вирішила похвалитися подачкою від російського шоу-бізнесу, однак нарвалася на критику з боку прихильників, які не поділяють ентузіазму виконавиці.

Ані Лорак похвалилася в Instagram, що отримала нагороду від Russian Music Box як краща співачка і краще шоу року. Однак серед коментарів були не тільки захоплені вітання.

Фолловери взялися критикувати співачку. Вони вирішили, що премію в РФ їй вручили через жалість, щоб вона нарешті заспокоїлась і прийшла в себе після гучного скандалу зі зрадою чоловіка.

Проте віддані фанати привітали виконавицю і відзначили не тільки чудове плаття зірки, але і те, що премія їй дісталася дуже заслужено.

"Сукня ульот", "Цілком заслужено! Вітаю, Кароліна! Ви найкраща!", "Вітаю з новим досягненням", "Кобила бедристая - Лорак! Пипец!", "як Лорак - не співачка,так і моя грубість - зовсім не грубість!!!", "Шкода,що Вас не було на цій премії! Ми вас дуже чекали", - коментують фоловерів.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

При цьому Ані Лорак особисто на премію не приїхала, чим образила багатьох своїх російських шанувальників. Вони не тільки прийшли на премію, щоб побачити свого кумира, але, по суті, і подарували їй цю перемогу.

Адже в цьому конкурсі переміг той, за кого фанати віддали найбільшу кількість голосів. Багатьох настільки засмутив цей низький вчинок, що вони не приховували свого розчарування у "зазвездившейся" Лорак.

Нагадаємо, фанати присоромили Лорак новими подачками від Росії. Співачка перемогла відразу в двох номінаціях.

Як повідомляв "Знай. ua", Ані Лорак з попкорном показала рот Буратіно. На цей раз 40-річна Лорак виклала в свій профіль в Instagram фото, де вона сидить в кінотеатрі.

"Знай. ua" писав, що запроданкою Лорак добила фанатів безглуздими конвульсіями. Приємні компліменти не змогли затьмарити величезна кількість гнівних коментарів.