Іраклі Макацарія, Аніта Луценко, Руслан Сенічкін, Michelle Andrade, Павло Вишняков надали свої дитячі фото для проекту.

В цю неділю відбудеться вже шостий прямий ефір "Танці з зірками", темою якого будуть "Танці з дітьми". Дев'ять пар, що залишилися на проекті, вийдуть на паркет для спільного танцю з молодими даруваннями. Всі учасники повністю передадуть атмосферу дитинства і казок, розкажуть шанувальникам свої особисті історії та поділяться спогадами з минулого.

До того ж, деякі учасники показали своїм фанатам абсолютно несподівані знімки. Так, на них вони зображені в дитинстві. У милих малятах на старих фотографіях складно впізнати Іраклі Макацарію, Аніту Луценко, Руслана Сенічкіна, Павла Вишнякова і Michelle Andrade.

Іраклі Макацарія

Аніта Луценко

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Руслан Сенічкин

Мішель Андраде

Павло Вішняков

Нагадаємо, раніше учасниця шоу "Танці з зірками" Маша Єфросиніна виклала в свій профіль в Instagram фото без макіяжу з ранку, розповівши своїм фанатам, як вона рятується ліками від відсутності тривалого сну.

Крім цього, Єфросиніна виклала своє фото, яке налякало її шанувальників. Деякі з них відзначили, що телеведуча, як завжди, чарівна. А частина з них запідозрила у зірки анорексію через сильне виснаження. Можливо, причиною могли виявитися навантаження на організм під час тренувань і нестабільне харчування.

Також під фото був помічений конфлікт між однією з підписниць і Єфросиніною, після якого перша видалила свої зауваження. Телеведуча не могла більше стримуватися і написала, що їй набридли негативні коментарі від дівчини під кожним постом.

Ще один учасник "Танців із зірками" Іраклі Макацарія поділився зі своїми шанувальниками фотознімком, на якому практично сів на шпагат.

Колишній Холостяк показав, як важко йому дається блискучий результат на паркеті шоу. Адже він щодня відвідує танцювальний зал, де подовгу розтягується. Слід уточнити, що Іраклі вже пророкують перемогу, як найсильнішому учаснику проекту. Деякі відзначають, що в парі непомітно вже, хто профі, а хто тільки недавно почав освоювати танці.

Також раніше стало відомо, що українець змагатиметься за звання кращого бі-боя планети.

Крім цього Знай.UA повідомляв, що Надя Дорофєєва повернеться на проект "Танці з зірками" в новій ролі.

Крім того, Знай.UA розповідав, що Леся Нікітюк показала закулісся відомого проекту.