Відома українська артистка і співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, виклала в Instagram відвертий знімок з пляжу. Більшість шанувальників артистки відреагували на публікацію негативно.

Як виявилося, зараз Настя Каменських разом з Потапом і своєю командою знаходиться в Майамі у рамках промо-туру нового іспаномовної пісні Peligroso.

Між презентаціями та зйомками співачка не упустила можливість відпочити і поділилася з підписниками фото в купальнику.

На новому знімку Каменських позує в рожевому тонкому бікіні, виставивши голі сідниці.

"Коли у тебе є пару годин між зйомками та інтерв'ю #peligrosopromorun - відразу біжиш на пляж", – написала співачка в соцмережах.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, популярна українська співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, знову епатувала публіку яскравим і дивним луком.

Відповідний знімок артистка опублікувала у своєму Instagram-акаунті. В цей раз Каменських прикрасила обтягуюче чорне плаття, яке перев'язала на поясі білою кофтою. Співачка доповнила образ кислотно-салатовими носочками і помаранчевими тапочками.

Такий екстравагантний образ привернув увагу багатьох фанатів зірки. В коментарях вони хвалили Настю за бажання експериментувати, не боячись осуду і злих відгуків. Знайшлися й ті, хто відчайдушно критикував Каменських, називаючи її вбрання безглуздим і позбавленим смаку.

Також портал писав про те, що популярна українська співачка Настя Каменських буквально днями похвалилася новим відеокліпом на пісню Peligroso. Багато фанатів української красуні високо оцінили відеороботу. Однак в мережі розгорівся скандал через підозри у плагіаті.

Користувач мережі під ніком Evi В виявив вельми прикрий нюанс.

Нагадаємо, Каменських жорстко спалилась на плагіаті.

Знай.uа повідомляв, що вульгарна витівка Каменських довела фанатів до сказу.

Зазначимо, Знай.uа писав про те, що Каменських на шоу у Флориді представила хіт Peligroso і поговорила по-іспанськи.