Відома російська модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, дуже часто змушує чоловічу половину її фоловерів пускати слинку пікантними знімками на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість позувала для популярного бренду нижньої білизни Intimissimi. Так, дівчина виставила фото у розкішній шовковій сорочці, сидячи на кріслі перед дзеркалом.

"Спокійний ранок в Мілані", - лаконічно підписала кадр Шейк. Фолловери залишилися в захваті: "Шикарна😍", "Ір нереальна ❤️", "Дуже красива 👍🏻👏🏻👏🏻", "Ти просто богиня", "Яка Красуня 🌷 І стильне фото, професійне! Нехай кар'єра курсує вгору ⚡️❤️", "Краса! 😍", "З Вас квіточки сипляться)))", "Вона шикарна....слів мало", "Розкішна👍💖", "Дуже красива фотографія 😇 шик!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Шейк показала серію дуже красивих чорно-білих портретів, які зробив її друг для іспанського випуску культового глянцю Vogue.

Також знаменитість показала спільне фото з модельєром Ріккардо Тиші. Вони обидва позували в розкішних золотих обладунках, які підкреслювали спортивні тіла.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще