Скандальна російська телеведуча Лєра Кудравцева не втомлюється вражати шанувальників новими знімками. Цього разу зірка вирішила показати себе у всій красі - без макіяжу, чим викликала здивування у більшості своїх дописників.

Відповідне фото Кудрявцева опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На новій фотографії телеведуча відображена в не характерному для себе "домашньому" образі. Поруч з нею стоїть коментатор і ведучий телеканалу "МатчТВ" Георгій Черданцев.

Користувачі мережі в коментарях були вражені зовнішнім виглядом Кудрявцевої без макіяжу. Деякі похвалили телеведучу за сміливість.

"Фу, мама, кінчайте бухати!" – написала sobuanina. "Жах, страхіття, куди дивилися батьки чоловіка, коли син одружувався на страшній бабі?!" – прокоментувала fedorenko9913. Деякі схвалили зміни в іміджі Кудрявцевої. "Смішна Лера. Не боїться виглядати так! Справжня артистка!" – прокоментувала luizapetrova4387. "Лера, впізнав тебе тільки по "прищуру" губ. Зачет!" – написав bob_su_0512.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Нагадаємо, 13 серпня стало відомо, що Лера Кудрявцева народила дитину хокеїстові Ігорю Макарову. Зірка викликала шквал критики, коли через місяць кинула доньку заради фестивалю "Нова хвиля".

Напередодні в Сочі стартувала "Нова хвиля". Лера Кудрявцева за традицією стала ведучою конкурсу молодих виконавців, заради чого їй довелося залишити немовля. На своїй сторінці в інстаграме Кудрявцева виклала фото і відео з церемонії відкриття "Нової хвилі". Співведучим зірки став Андрій Малахов.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 28-річний син Кудрявцевої Жан планує після народження дитини влаштувати весілля і в даний момент зайнятий організацією заходу: вибором обручок, місця для торжества.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що багато хто дотримується думки, що до 30 треба будувати кар'єру і лише потім народжувати. Але, приклади цих зірок говорять про протилежне, їм вдалося стати популярними незважаючи на раннє материнство. Про це Читайте в матеріалі Clutch.