Буквально днями скандальна російська балерина Анастасія Волочкова відзначила 13-й день народження своєї дочки Аріадни. Привітати дівчинку зі святом приїхав її батько, бізнесмен Ігор Вдовін.

Балерина виклала спільний знімок з екс-чоловіком у свій Instagram і дала зрозуміти, що у неї відбулася переоцінка цінностей. Так, на фото Волочкова обіймає Вдовіна і тримає в руках букет квітів.

"Ігор був поруч зі мною кожну мить народження Аріші. І ми разом! Дорожу та бережу в душі. Думаю, Ігор, ти теж зробив переоцінку цінностей. Дякую за цей день!" – підписала знімок Анастасія.

Відзначимо, що в честь дня народження балерина прикрасила будинок рожевими повітряними кулями, запросила гостей, замовила шикарний торт з білосніжними кіньми, яких так любить Аріадна. Зворушливе привітання доньці Волочкова написала в соцмережі.

"Я щаслива мама! Моя кохана, @ariadna_volochkova з Днем Народження! Я так тебе чекала!! І це було 13 років тому… Найголовнішу роль свого життя всіх виконаних на прославлених сценах світу, я виконала! Ця роль – МАТЕРИНСТВО! Ми живемо в розкішному особняку, їздимо на подарованому мені майбаху. Скоро ти будеш їздити на коні фризі Зорро. Все у тебе є. Головна твоя опора – це я. А злидні нехай стануть Волочковими для початку. А потім можна їм і глумитися. Моя хороша, я щаслива, що у тебе є подруги для яких наш дім відкрито! Я щаслива твоєму таланту, вихованню і любові! Я щаслива з того, що у нас є те, чого немає у багатьох! Доброта. Бережи цю якість у своєму серці і не втрачай. А злостивців буде у тебе більше, ніж у мене… Тому що ти найкраща! Пишаюся тобою, моя мила. І все зроблю для тебе", – наголосила балерина.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як відомо, Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін одружилися 11 років тому. Але потім з'ясувалося, що розкішне весілля – просто спектакль, а насправді вони навіть не були розписані. Після цього пара розлучилася. Раніше в інтерв'ю балерина розповідала, що причиною стало захоплення Вдовіна йогою (за чутками – привабливою инструкторкою з йоги). Також Волочкова скаржилася, що колишній чоловік позичив три мільйони доларів на розвиток бізнесу і нібито не повернув.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова опублікувала відео своєї доньки, яка танцює.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Волочкова так і не навчилася доглядати ні за своїм власним волоссям, ні за нарощеними.

Також портал Знай.ua писав, що Волочкова виклала знімок без штанів.