Голлівудський актор Джим Керрі нещодавно розповів про те, що знявся в серіалі "Жартую" в дуже незвичайній сексуальній сцені.

Про це пише The Daily Mail.

Як повідомляється, в серіалі його екранна партнерка - це дівчина, яка хворіє на онкологію. У свою чергу Керрі зіграє зірку дитячих передач, який переживає жахливий період свого життя.

В одній зі сцен персонаж Джима знайомиться в лікарні з дівчиною, яка хвора на рак, і займається з нею сексом. Відзначається, що фільм повинен бути досить важкою драммой: через затяжну депресію Керрі відмовляється грати ролі в комедіях.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше повідомлялося, що Джим Керрі повертається на екран після двох років мовчання.

Можливо, причиною довгої відсутностності його на екранах став судовий розгляд, пов'язаний з передчасною смертю його молодий коханої, а може, зірка просто активно готував новинку.

Так, днями 56-річний артист вийшов у світло, щоб представити свій новий ситком. Після дворічної перерви зірка фільму "Ейс Вентура" повертається на екрани. Артист виглядав приголомшливо, з'явившись на червоній доріжці під час прем'єри. Про це пишуть американські ЗМІ.

У новому американському комедійно-драматичному телесеріалі Керрі склали компанію такі відомі особистості, як Джуді Грір і Кетрін Кінер. 43-річна Джуді виконує в проекті роль колишньої дружини персонажа Джима. 59-річна Кетрін зіграла роль сестри Керрі у новому серіалі.

Телесеріал "Kidding" розповідає історію Джеффа – ікони дитячого телебачення, джерела доброти і мудрості для вразливих молодих умів Америки, у яких є проблеми з батьками.

Нагадаємо, легендарний Джим Керрі вразив світ новим талантом.

Як повідомляв Знай.ua, американський актор Джим Керрі заявив у вівторок, 6 лютого, що видалив свою сторінку на Facebook через "російського втручання" у вибори.

Також Знай.ua писав, суд виправдав голлівудського актора Джима Керрі, якого звинувачували в причетності до загибелі його дівчини. Як відомо, Катріона Уайт наклала на себе руки відразу після розриву відносин із зіркою.