У Філіпа Кіркорова в житті було багато швидкоплинних романів, але після розставання з Аллою Пугачовою він довго не наважувався на серйозні стосунки. Проте останнім часом поп-король все частіше з'являється на публіці в компанії 35-річної Катерини Гусєвої, телеведучої і діджея.

З нею він приїхав на "Нову хвилю" в Сочі, де пара розважалася на вечірках і відвідувала місцеві ресторани. Катя зіграла саму себе в гучному кліпі "Ібіца".

Як виявилося, співак і телеведуча познайомилися кілька років тому, коли Катя запросила Кіркорова на церемонію вручення премії Fashion New Year Awards by Fashion TV. Пізніше вони багато перетиналися, вирішуючи робочі питання.

Однак стосунки у них зав'язалися минулої осені. Гусєва згадує:

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

"Ми зустрілися, щоб обговорити робочі справи, але просиділи мало не до ранку. Філіп розповідав безліч історій з артистичного життя, я сміялася до сліз".

Вони почали зустрічатися знову і знову.

У грудні минулого року Катя прийшла на захід отримати нагороду замість Кіркорова, адже він якраз був на гастролях. Що цікаво, її супроводжували батько і діти Філіпа, з якими вона дуже швидко знайшла спільну мову. У Катерини підростає 14-річна дочка Орися.

Поп-король поділився, ніж його захопила діджейка:

"Катя різнобічна дівчина. У неї гарне виховання і інтелігентна родина. Ще для мене вкрай важливо, коли людина, яка знаходиться поруч, розуміє без слів і деколи просто не заважає, так як часто я концентруюся на роботі, йду в себе. Катя якраз з таких. Вона справжня інопланетянка".

Кіркоров зізнався, що Гусєва стала його музою: "Ми підходимо один одному у творчості. Вона створює індивідуальні проекти для моїх пісень. Потрапляючи в її руки, вони починають звучати зовсім інакше і подобаються глядачеві ще більше. Це нове прочитання старих і свіжих хітів".

Нагадаємо, Кіркоров добивав фанатів костюмом голого Арлекіно.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Баскова і Кіркорова готові лінчувати і вигнати з Росії за огидний кліп.

Також Знай.uа" повідомляв, що головний цирульник нарешті зізнався в любові до Баскова і Кіркорова.